Jej dekoltu nemohol konkurovať nik! Očarujúca Rumunka vystavila krivky v Londýne

V novinke Klan Gucci síce dostala lebn drobnú roličku, ale je asi celkom jasné, prečo si ju tvorcovia vybrali. Krásna Madalina Ghenea predvedie na plátne najmä svoje vizuálne prednosti.

11.11.2021 00:00
642381846 Foto:
Herečka Madalina Ghenea na londýnskej premiére filmu House of Gucci.
debata (2)

Inak to nebolo ani na londýnskej premiére filmu, ktorá sa konala v utorok večer a na ktorú dorazili všetky hlavné hviezdy z Hollywoodu. V metropole Veľkej Británie sa k nim rumunská rodáčka žijúca v Taliansku pridala na červenom koberci.

Samozrejme, najväčšiu pozornosť si pre seba uchmatla ústrednú predstaviteľka filmu, speváčka a herečka Lady Gaga. Ani 34-ročná Ghenea, ktorú svet spoznal najmä vďaka nahej scéne vo filme Mladosť od režiséra Paola Sorrentina, si však neprišla skrátka.

zväčšiť Herečka a modelka Madalina Diana Ghenea na... Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
642410164 Herečka a modelka Madalina Diana Ghenea na premiére filmu Klan Gucci.

V čiernej róbe s korzetovým živôtikom a výrazným výstrihom predviedla svoje očarujúce krivky. Po boku hviezd ako Gaga, Camille Cottin či Salma Hayek bola potom jednoznačne tou najzvodnejšou dámou premiéry.

Ghenea si svojim zmyselným vzhľadom získava neustále pozornosť filmárov, ale aj módnych magazínov. Naposledy sa objavila hneď na dvoch titulných stranách magazínu Grazia, jednej určenej pre Mexiko a druhej pre celú Latinskú Ameriku. Neprekvapí asi, že ju obliekali prevažne do kreácií z dielne Gucci.

V snímke Klan Gucci absolvovala Madalina Ghenea len niekoľko scén, ale nechala sa počuť, že to bol naozaj výnimočný zážitok. Do slovenských kín vstúpi House of Gucci pod distribučným názvom Klan Gucci 25. novembra.

Na londýnskej premiére nechýbali okrem spomenutých dám ani herci Jared Leto, Adam Driver či Jack Huston a Jeremy Irons. Viac si pozrite v našej galérii.

Herečka a speváčka Lady Gaga si na premiéru...
Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...
+12Herec Jack Huston.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Lady Gaga #Madalina Ghenea #rola #Klan Gucci

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...