Meghan ako magnet v červenej po boku spokojného Harryho! Schválila by ten výstrih kráľovná?

Newyorský galavečer uctievajúci služby profesionálnych členov armády mal v stredu večer poriadne vzácnych hostí. Do New Yorku kvôli nemu priletel princ Harry, po ktorého boku nechýbala ani manželka Meghan Markle. Prekvapila nielen prítomnosťou.

11.11.2021 07:30
Salute to Freedom Gala Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle prichádzajú na slávnostný galavečer Salute to Freedom Gala.
debata (3)

Člen britskej kráľovskej rodiny, ktorý sa po zrieknutí svojich kráľovských povinností presídlil s manželkou do Los Angeles, sa v stredu večer objavil na pódiu. Harry totiž osobne ocenil päťku vojakov s trofejou Intrepid Valor Award, ktorá poukazuje na ich výnimočný prínos vo vojenskej službe. Ako člen armády, ktorý absolvoval patričný tréning a odslúžil si v službe niekoľko rokov, sa vnuk britskej kráľovnej Alžbety objavil na podujatí v tmavom obleku ozdobenom jeho vlastnými vojenskými hodnosťami a metálmi.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
+4Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Pozornosť však medzi prítomnými pútala aj Harryho pôvabná manželka. Niekdajšia herečka Meghan Markle stavila na výrazný červený odtieň, ktorý sám o sebe magnetizoval zraky prítomných. Róba z ateliéru Carolina Herrera však prekvapil ešte čímsi – pomerne odvážnym výstrihom. Hoci výsledok pôsobil relatívne decentne, je celkom jasné, že podobné šaty by si Meghan Markle nemohla obliecť, ak by na podujatí zastupovala britskú kráľovskú rodinu. Pre odievanie jej členov (a členiek) platí prísny dress-code a priveľa odhalenej kože do neho rozhodne nepatrí.

VIDEO: Meghan Markle a princ Harry v New Yorku
Video
Zdroj: Eleonore Sens / Profimedia

Dvojica sa vo Veľkom jablku nachádza už niekoľko dní, pričom každý z nich vystúpil aj na niekoľkých profesionálnych platformách a tiež sa spoločne objavila na online summite RE:WIRED. Tam sa napríklad princ Harry znovu zapojil do diskusie v rámci témy Internet Lie Machine (Internet ako mašina na lži) s vlastnými slovami o tom, aký bol pre neho dobrovoľný odchod z Veľkej Británie a vzdanie sa kráľovských povinností aj výhod.

kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j.adams, mike ross, rachel zane, Čítajte viac Niekdajší kolega Meghan z čias Kravaťákov sa ozval! Akú náladu urobí vojvodkyni jeho vyjadrenie?

"Už od útleho veku som sa naučil, že stimuly publikovať niečo nemusia byť nevyhnutne v súlade s podnetmi pravdy,“ komentoval mladší syn zosnulej princeznej Diany. Poukázal aj na to, že o vlastnú mamu tiež prišiel pre besnú honbu médií za senzáciami a nechce, aby sa situácia opakovala pri jeho vlastnej manželke.

„Škála dezinformácií je desivá. Nikto pred ňou nie je chránený, nikto nie je v bezpečí. Nemôžete sa pred ňou skryť,“ podotkol tiež princ Harry.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #New York #výstrih #summit #Carolina Herrera #Meghan Markle

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...