Nádherná Zendaya a sexy Ratajkowski odhalili brušká! Môžu mať ešte útlejší driek?

Ukazovať hlboké výstrihy? Zdá sa, že to je už passé. Namiesto toho sa však slávne hviezdy vrhli na odhalené brušká. Samozrejme, za predpokladu, že sú dostatočne "vymakané".

12.11.2021 00:00
2021 CFDA Fashion Awards Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii od Very Wangovej.
debata

Takúto podmienku určite splnili na stredajšom galavečera americkej asociácie módnych dizajnérov hneď dve z pozvaných dám. Reč je o herečke a speváčke Zendayi a modelka Emily Ratajkowski. Obe dámy sa pred objektívmi predviedli v extravagantných odevných kombináciách. Obe odhalili štíhly driek a vyšportované brušné svalstvo.

Kým sexy modelka Ratajkowski stavila na model z dielne značky Miu Miu, ktorý nechal vyniknúť jej ploché brucho bez miligramu tuku, dvadsaťpäťročná Zendaya stavila na extravagantný model od Very Wangovej. Červený pruh látky zahaľujúci prsia spojený s tubovou sukňou s výrazným architekturálnym detailom látky z nej zároveň robil aj jednu z najlepšie oblečených dám večera.

Herečka a moderátorka Drew Barrymore v šatách z...
Na podujatí sa objavila aj dizajnérka a...
+18Raper Kid Cudi (Vľavo) a Eli Russell Linnetz.

Nie je to však žiadne prekvapenie – za svoj štýl sa dokonca v tento večer stala hrdinka kinohitu Duna laureátkou ceny Fashion Icon (Módna ikona). A čo prekvapí azda ešte viac, podľa štatistík je vôbec najmladšou víťazkou ceny v tejto kategórii.

Uplynulé mesiace sa niesli v znamení úchvatných, zvodných alebo originálnych lookov – Zendaya spolupracuje už nejaký čas so štylistom Lawom Roachom, ktorý stojí práve za jej neortodoxnými odevnými voľbami. V stredu večer tiež stál po jej boku, oblečený v károvanom modeli so sukňou.

zväčšiť Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 CFDA Fashion Awards Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski v kreácii Miu Miu.

Na červenom koberci sa objavili počas gala CFDA Fashion Awards aj mnohé ďalšie známe dámy. V oranžovom nohavicovom kostýme zaujala napríklad herečka Emily Blunt, ktorú obliekol dizajnér Christopher John Rogers. Žlté tylové šaty v princeznovskom štýle od Christiana Siriana predvádzala zase Drew Barrymore. Nechýbali ani sexy modely obkresľujúce krivky – jeden taký, od Toma Forda, predvádzala speváčka Ciara. Ďalší, veľmi podobný, zase topmodelka Karlie Kloss.

Neprehliadnuteľný bol však aj raper a spevák Kid Cudi, ktorý prišiel v bielej kreácii pre nevestu, so závojom na hlave. Viac si pozrite v našej bohatej galérii. Nižšie nájdete tiež videá ocenenej Zendaye a speváčky Ciary.

Video
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #Emily Ratajkowski #Zendaya #driek #módna ikona

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...