54? Fakt? Nicole Kidman ohúrila formou, na také šaty si netrúfnu ani mnohé mladšie

Od mnohých dám na 55. ročníku vyhlásenia cien Country Music Awards je o desaťročie, možno dve či o polovicu staršia. Pri pohľade na Nicole Kidmanovú sa to však zdá byť hotové science fiction.

12.11.2021 00:00
55th Annual Country Music Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v kreácii Saint Laurent.
debata (1)

Austrálska rodáčka a držiteľka Oscara sa v stredu večer objavila ako verná podporovateľka svojho manžela – hudobníka Keitha Urbana na slávnostnom ceremoniáli v Nashville. Okamžite sa stala magnetom pre objektívy. Slávna blondínka sa totiž odhodlala obliecť si odvážny model šiat, ktorý zároveň nedal priestor na skrývanie žiadnych drobných nedostatkov. Ani nebolo treba.

Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
+7Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban...

Päťdesiatštyriročná hrdinka seriálu Deväť dokonalých cudzincov či drámy Hodiny stavila na šaty z dielne francúzskej značky Saint Laurent s výrazným prestrihom v oblasti drieku. Odhalené bruško však hovorilo jasnou rečou – Kidman sa udržiava v ukážkovej forme športom a zdravým jedálničkom. Objektívom dokonca predviedla vyrysované svaly.

Štíhla vysoká blondínka celkovo pôsobila veľmi zvodne a pôvabne zároveň. Zdá sa až neuveriteľné, že aj ona sa už radí do generácie hollywoodskych päťdesiatničiek. Kidman sa pritom už desaťročia drží aj na filmovom a hereckom výslní. Najnovšie sa pred pár dňami objavil v médiách trailer na nový projekt, v ktorom stvárňuje hlavnú rolu – snímku Being the Ricardos.

zväčšiť Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: SITA/AP, Ed Rode
55th Annual Country Music Awards - Arrivals Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban prišli na akciu spoločne.

Herečka v nej stvárnila slávnu Lucille Ball, ktorá je najmä v Amerike skutočnou televíznou a filmovou ikonou. Po jej boku sa objavuje španielsky herec Javier Bardem. Obsadenie Kidmanovej do role pred časom vyvolalo nevôľu fanúšikov, no trailer naznačuje, že by výsledok mohol byť veľmi prekvapujúci. Samozrejme, pozitívne. Film vstupuje do kín 10. decembra a od 21. decembra ho budú môcť streamovať diváci aj na platforme Amazon Prime, ktorá jeho vznik primárne financovala.

Pozrite si s nami uvedený trailer, vyššie si pozrite galériu z červeného koberca CMA Awards.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Nicole Kidman #forma #Saint Laurent

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...