Lionel Richie opäť s mladou láskou: Keď stretli spolu pápeža, jej vyznanie dojalo fanúšikov

Hoci tvoria pár už od roku 2014, na verejnosti ich vídať spolu sporadicky. Jedným z momentov, keď sa tak stalo, bolo nedávne vyhlásenie country cien. Spevák Lionel Richie sa ukázal po boku mladej partnerky.

13.11.2021 00:00
55th Annual Country Music Awards - Arrivals Foto: ,
Lionel Richie, prišiel na vyhlásenie cien Country Music Awards s partnerkou Lisou Parigi.
debata

Ide o modelku a podnikateľku Lisu Parigi, tmavovlasú krásku, ktorá je od svojho životného partnera mladšia o viac ako polovicu. Vekový rozdiel však partnerom očividne neprekáža. Inak by asi taký dlhý čas spolu nezostávali. V čase, keď sa zoznámili, mal slávny americký interpret ešte pred šesťdesiatkou. Dnes je už z porotcu televíznej šou American Idol 72-ročný pán, zatiaľ čo jeho polovička oslávila tento rok o 40 rokov menej.

Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
+7Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban...

Od zoznámenia sa v roku 2014 sa údajne ich vzťah len posilňuje. V jednom období sa Lionel Richie, ktorý má tri dospelé deti z predchádzajúcich vzťahov, dokonca vyjadroval, že si dokáže predstaviť mať s Lisou deti. Zatiaľ však zostali bez nich. Dvojica sa síce neobjavuje na červenom koberci pri každej príležitosti, tie dôležité si však nenechá ujsť ani usmievavá brunetka. A Richie ju má celkom zjavne rád po svojom boku. Takto sa dvojica stretla napríklad s princom Charlesom, ale v roku 2019 napríklad aj s pápežom Františkom. Vtedy Lisa Parigi napísala na sociálnej sieti, že sa „cítim byť požehnaná a som nesmierne šťastná, že taký moment som mohla zdieľať s mojou láskou Lionelom“.

55th Annual Country Music Awards - Arrivals Čítajte viac 54? Fakt? Nicole Kidman ohúrila formou, na také šaty si netrúfnu ani mnohé mladšie

Partneri sa objavili na verejnosti aj počas stredajšieho 55. ročníka vyhlásenia cien Country Music Awards, ktoré Richie spolumoderoval. Hoci ho v hudobnom svete vnímajú ako reprezentanta soulu a r'n'b, jeho prítomnosť medzi hviezdami country až tak neprekvapila. Richie sa už viackrát v minulosti spojil s country hudobníkmi či producentmi. S populárnym country spevákom a muzikantom Lukeom Bryantom, ktorý na akcii nechýbal, spolu tiež sedia v porote už spomenutej šou American Idol, teda americkej Superstar.

Na slávnostnom evente sa vlastne stretla kompletná porotcovská trojka. Dvojicu pánov totiž doplnila aj speváčka Katy Perry, ktorá dorazila v dobrej nálade, no bez partnera Orlanda Blooma. Medzi hosťami sa objavilo množstvo známych tvárí. Viac si pozrite v galérii aj vo videu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Lionel Richie #CMA Awards #Lisa Parigi

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...