Paris Hilton sa vydala! Nevesta ukázala jedinú foto, ale táto speváčka medzi hosťami... fakt sexy

Konečne je z nej vydatá dáma! Boháčka, podnikateľka, influencerka a dídžejka Paris Hilton sa vydala za svojho snúbenca Cartera Reuma.

12.11.2021 07:20
hilton Foto: ,
Paris Hilton a jej snúbenec Carter Milliken Reum počas festivalu Tribeca.
debata (1)

Ako informoval portál E!News.com, dvojica si povedala áno spoločnému životu v priestoroch luxusnej a rozľahlej usadlosti Hiltonovej starého otca v kalifornskom Bel-Air. „Bolo to plné lásky. Okola Cartera a Paris bolo vidieť podporu a prajnosť ostatných,“ komentoval zdroj pre portál atmosféru slávnostného dňa.

Paris zverejnila zatiaľ na svojom profile na Instagrame jediný záber – portrétovku bez manžela, na ktorej je len ona sama vo svadobných šatách, so závojom čiastočne prekrývajúcim jej tvár. „Moje navždy sa začína práve dnes. 11.11. 2021,“ napísala stručne blondínka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Blondínka, ktorá sa preslávila začiatkom nového milénia a čoskoro sa zaradila medzi ostrosledované americké celebrity, tvorila pár s Reumom bezmála dva roky. Podnikateľ, ktorý pracuje s investíciami, požiadal celebritu o ruku vo februári tohto roka. Stalo sa tak počas ich spoločnej romantickej dovolenky na exotickom ostrove.

zväčšiť Speváčka Bebe Rexha sa objavila medzi hosťami... Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
642781328 Speváčka Bebe Rexha sa objavila medzi hosťami na svadbe Paris Hiltonovej a Cartera Reuma.

Hoci podoba nevesty zatiaľ nebola odhalená, už dávnejšie Paris Hilton informovala, že plánuje urobiť zo svojej svadobnej oslavy hotovú módnu šou. Chcela vystriedať zhruba desať šiat počas osláv trvajúcich tri dni. Ten prvý sa podarilo paparazzom zachytiť aspoň prominentných hostí, ktorí mierili do Bel-Air k Hiltonovcom.

Medzi nimi sa objavila napríklad speváčka a tanečnica Paula Abdul, herečky Ashley Benson a Emma Roberts, speváčka Bebe Rexha či štylistka Rachel Zoe s manželom. Keďže Hiltonovej mama, Kathy Hilton je jednou z účinkujúcich v reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills, medzi pozvanými nechýbali ani niektoré jej kolegyne z programu, medzi nimi napríklad Kyle Richards.

Speváčka a tanečnica Paula Abdul medzi hosťami...
Speváčka Bebe Rexha sa objavila medzi hosťami...
+3Herečka Emma Roberts a jej partner Cade Hudson.

Samotný mladomanželský pár uvidí už čoskoro svet aj v ich vlastnej reality-šou pod názvom Paris in Love, ktorá má, divsasvete, premiéru práve v piatok – počas samotnej svadobnej oslavy. Obrad a párty tiež zaznamenávajú kamery a je pravdepodobné, že aj preto sa Paris skrýva pred paparazzmi. K obrazovkám a streamovaniu jej novinky chce totiž prilákať čo najširšie publikum.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Paris Hilton #reality-šou #hostia #Bebe Rexha #Carter Reum #Bel-Air

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...