Hayekovej miliardársky manžel má dobré gény (a šťastnú ruku pri ženách). Pozrite na tie dcéry

Viac sa hovorí o jeho slávnej manželke, ale francúzsky podnikateľ Francois-Henri Pinault patrí medzi šedé eminencie sveta boháčov. Ako jeden z kľúčových šéfov spoločnosti vlastniacej najluxusnejšie módne značky sveta.

15.11.2021 00:00
Los Angeles Premiere of "Eternals" Foto: ,
Herečka Salma Hayek priviedla na premiéru aj svoju dcéru Valentinu Palomu Pinault.
debata

Pinault však nie je len šikovný biznismen, ale aj hrdý otec niekoľkých detí. A zdá sa, že buď má dobrý genetický fond, alebo veľmi šťastnú ruku pri výbere mám svojich ratolestí. Ich potomkovia, v tomto prípade máme na mysli dcéry, vyrážajú dych svojím pôvabom.

Už pred pár dňami sa to podarilo Valentine, len 13-ročnej dcére Pinaulta a jeho mexickej manželky, slávnej herečky Salmy Hayekovej. Dievčatko, ktoré sa kedysi placho ponevieralo počas niektorých rozhovorov okolo svojej mamy, je dnes tínedžerkou. A na nedávnych premiérach nového filmu Hayekovej, marvelovky The Eternals, zaujalo svojím pôvabom aj „dospeláckym“ vzhľadom.

zväčšiť Podnikateľ Francois-Henri Pinault s manželkou... Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia
642449471 Podnikateľ Francois-Henri Pinault s manželkou Salmou Hayekovou (vpravo) a dcérou Mathilde z prechádzajúceho manželstva.

Nedávno sa však podnikateľ a jeho súčasná partnerka, spomenutá Salma Hayek, ukázali na spoločenskej akcii s Pinaultovým ďalším potomkom – dvadsaťročnou dcérou Mathilde, ktorej mamou je Pinaultova bývalá manželka Dorotheé Lepere. Dlhonohá štíhla blondínka sa po boku otca a prominentnej macochy postavila na premiére snímky House of Gucci, ktorá sa nedávno konala v Londýne. Jej prítomnosť okamžite vzbudila pozornosť médií a fotografov.

Kým obe Pinaultove dcéry sa zjavne nebránia medializácii a pozornosť objektívov si užívajú, či si ju dokonca vybrala za časť hobby a živobytia (Mathilde skúšala šťastie v modelingu), menej to platí pri jeho ďalších dvoch ratolestiach.

Miliardár má ešte syna Francoisa, ktorého mamou je tiež exmanželka Lepereová. Ten sa už viackrát objavil po boku svojho otca aj starého otca, dvojici šikovných obchodníkov, ktorí sa radia medzi najdôležitejšie mená v luxusnom priemysle. Francois, ktorý nesie meno po svojom starom otcovi, údajne plánuje pokračovať v obchodných aktivitách svojej rodiny.

Podnikateľ Pinault má však okrem troch detí z oficiálnych zväzkov ešte aj 15-ročného Augustina. Jeho mamou je niekdajšia supermodelka Linda Evangelista, ktorá o uznanie otcovstva pre svojho syna Pinaultom musela dokonca bojovať súdnou cestou.

Herečka a speváčka Lady Gaga si na premiéru...
Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...
+12Herec Jack Huston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #dcéra #Salma Hayek #Francois-Henri Pinault

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...