Vojvodkyňa Kate v čiernom na spomienkovom koncerte: Kráľovná neprišla, šetrí sily

Koncert pri príležitosti sviatku Remembrance Day sa v sobotu večer konal v priestoroch slávnej Royal Albert Hall v Londýne. Kráľovná síce chýbala, ale ďalšie mediálne známe tváre kráľovskej rodiny nie.

14.11.2021 08:13
Britain Royals Remembrance Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas večera Royal British Legion Festival pri príležitosti osláv Remembrance Day v Royal Albert Hall v Londýne.
debata

Do priestorov slávnej koncertnej sály, kde sa počas večera predstavili niekoľko hudobných umelcov, ale aj básnikov či hercov, ktorí vystúpili so svojimi príhovormi, zamierila aj vojvodkyňa Kate a princ William. Obaja decentní, Kate tentoraz v čiernej módnej kreácii – farbe, ktorú kráľovská rodina oblieka počas tohto sviatku so železnou pravidelnosťou.

Manželský pár má momentálne na pleciach väčšiu časť pracovných povinností, keďže Williamov brat Harry s jeho polovičkou Meghan sa rozhodli vzdať kráľovských výsad aj povinností a presídlili sa do Los Angeles.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Zľava: Princ William, vojvodkyňa Kate z...
+2Princ Edward (vľavo) a jeho manželka, Sophie z...

Spomienkový koncertný event pri príležitosti osláv dňa Remembrance Day, ktorého úlohou je uctiť si pamiatku vojakov počas prvej svetovej vojny, je však tradičným podujatím pre členov kráľovskej rodiny. Aj tento rok sa okrem najmedializova­nejšieho manželského páru z rodiny objavili na akcii aj následník trónu, princ Charles s manželkou Camillou či jeho mladší brat – princ Edward s manželkou Sophie, komtesou z Wessexu.

Salute to Freedom Gala Čítajte viac Meghan ako magnet v červenej po boku spokojného Harryho! Schválila by ten výstrih kráľovná?

Samotná kráľovná Alžbeta II. chýbala. Podľa viacerých zdrojo 95-ročná panovníčka šetrila sily pred nedeľňajším verejným vystúpením, ktoré bude jej prvé od nedávnej krátkej hospitalizácie. Hlava britskej monarchie sa zúčastní na príhovore a uložení kvetín pri pomníku Cenotaph v centre Londýna.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #koncert #Kráľovná #Remembrance Day

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...