Alba, Hudson či Kerr - slávne a očarujúce mamičky v gala! Vyzerali nádherne, pozrite sa

Začínali ako menšia charitatívna akcia, ktorú podporilo pár známych tvárí. Víkendová edícia tohtoročného Baby2Baby Gala v Los Angeles však už mala poriadne hviezdne obsadenie.

15.11.2021 09:54
2021 Baby2Baby Gala Foto: ,
Miranda Kerr a jej manžel Evan Spiegel spoločne na červenom koberci Baby2Baby Gala.
debata

Na červenom koberci v Pacific Design Centre v západnom Hollywoode sa objavili desiatky známych osobností, v prevahe boli v tomto prípade dámy, keďže samotná charitatívna organizácia sa zameriava na pomoc deťom a snaží sa zbierať financie a prostriedky na pomoc deťom vo veku od 0 do 12 rokov. Samozrejme, okrem slávnych mamičiek, ktoré hrdo podporujú túto ideu, nechýbali často ani ich partneri.

Herečka a modelka Molly Sims v kreácii Zuhair...
Herečka Leslie Mann (v šatách Lanvin) a jej...
+25Herečka Riley Keough.

Medzi pozvanými sa tak napríklad objavila trojnásobná mama Kate Hudson, ktorú sprevádzal jej partner Danny Fujikawa. Blondínka bola neprehliadnuteľná v šatách z dielne Carolina Herrera s výrazným florálnym motívom a našuchoreným rukávom. Atmosféru večera aj prítomnosť otca svojej dcérky Rani Rose (dvoch synov má každého s iným bývalým partnerom) si blondínka očividne užívala. Rovnako ako priateľskú atmosféru. Na gala sa totiž stretli nielen známe osobnosti, ale často aj kamaráti či dlhoroční spolupracovníci a kolegovia.

zväčšiť Herečka Kate Hudson a jej partner Danny Fujikawa. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 Baby2Baby Gala Herečka Kate Hudson a jej partner Danny Fujikawa.

Reč je napríklad o sestrách Erin a Sare Fosterových, dcérach slávneho hudobného producenta a skladateľa Davida Fostera, ktoré vraj kedysi Hudsonovú s Fujikawom zoznámili. Kvarteto sa údajne po individuálnom oficiálnom pózovaní fotografom v útrobách centra zabávalo spoločne.

Ďalšou slávnou mamičkou, ktorá sa objavila medzi pozvanými, bola tiež podnikateľka a herečka Jessica Alba. Aj túto mamu troch detí sprevádzal jej životný partner – v tomto prípade otec všetkých troch a manžel Cash Warren. Alba stavila na čiernu kreáciu s originálne riešeným výstrihom.

zväčšiť Speváčka Ciara stavila opäť na sexy čiernu. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 Baby2Baby Gala Speváčka Ciara stavila opäť na sexy čiernu.

V zozname známych párikov sa nedala prehliadnuť topmodelka Behati Prinsloo s manželom Adamom Levinom či topmodelka Miranda Kerr s jej manželom Evanom Spiegelom. Krásky z móla predvádzali svoje útle drieky a štíhle figúry, ich partneri zase spokojnú náladu po ich boku.

Jeden z najzvodnejších lookov večera predviedla opäť americká speváčka Ciara, pri ktorej je už verejnosť na podobné "víťazstvá! zvyknutá. Jej čierny model výraznej sukne a transparentnej blúzky, pod ktorou mala oblečenú čiernu hladkú podprsenku, však nepôsobil vulgárne – práve naopak, Ciara vyzerala veľmi žensky a elegantne.

V našej bohatej galérii nájdete aj ďalšie známe dámy vo večerných kreáciách, ktoré stojí za to vidieť. Pozrite si ich vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Kate Hudson #Jessica Alba #charita #Miranda Kerr #mama #Behati Prinsloo #Baby2Baby Gala

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...