Ako trblietavé zjavenie: DiCapriova láska žiarila pred objektívmi... zase bez slávneho partnera!

Jeden víkend očarujúca na umeleckom gala, o týždeň neskôr potom žiarila na charitatívnom evente, ktorý pomáha deťom. Hoci krásnu Camilu Morrone zvečnili objektívy opäť samotnú, s jej slávnym partnerom vraj všetko klape.

16.11.2021 00:00
2021 Baby2Baby Gala Foto: ,
Modelka a herečka Camila Morrone vyzerala na červenom koberci očarujúco.
debata

Americká modelka a herečka Morrone sa počas uplynulého víkendu objavila na akcii Baby2Baby Gala v Los Angeles. Nebolo možné je prehliadnuť, brunetka si obliekla trblietavé strieborné šaty a doslova sa blyšťala na červenom koberci. Decentný mejkap, vlny tmavých kaderí a prirodzený pôvab – všetko dopĺňalo jej luxusný model z dielne značky Rodarte.

Samozrejme, v súvislosti s Morroneovou sa už tradične objavili otázky o tom, ako to vyzerá s jej partnerom – hercom Leonardom DiCapriom. Dvojica totiž svoj vzťah takmer vôbec nemedializuje a vyhýba sa aj oficiálnym príležitostiam, kde by ich mohlo byť vidieť spolu. Akcia Baby2Baby Gala nebola výnimkou.

Herečka a modelka Molly Sims v kreácii Zuhair...
Herečka Leslie Mann (v šatách Lanvin) a jej...
+25Herečka Riley Keough.

„Sú stále spolu, ich vzťah je veľmi pevný. Sú si bližšie než kedykoľvek predtým,“ komentoval zdroj pre portál E!News pred časom. „Leo je k nej pozornejší ešte viac než v minulosti. Vyzerajú byť spolu skutočne šťastní,“ dodal ešte informátor, ktorého citoval internetový portál.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg)

Oscarový herec oslávil minulý štvrtok 11. novembra svoje 47. narodeniny. Ako naznačujú fotografie na sociálnych sieťach, medzi gratulantmi mal množstvo prominentných hostí, napríklad manželov Beyoncé a Jay-Z, herca Roberta Pattinsona či rapera Snoop Dogga. Samozrejme, nechýbala ani Camila, no ani tentoraz sa spoločné fotografie krásky a jej partnera zo súkromnej oslavy neobjavili na verejnosti.

SK1 8655 2021110675549024 Čítajte viac Spredu či zozadu? Krásna je z oboch strán, odvážna tiež - takto provokovala DiCapriova kráska

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Baby2Baby Gala #Camila Morrone

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...