Kvapky dažďa odhalili zvodné krivky Rumunky Gheney, hviezdou večera bola Lady Gaga

Väčšia časť očakávaného filmu Klan Gucci vznikla v talianskom Miláne a tak nikoho neprekvapí, že aj do tohto talianskeho mesta zamierili hviezdy filmu na slávnostnú premiéru. Popri megastar Lady Gaga opäť zaujala aj rumunská kráska Madalina Ghenea.

16.11.2021 00:00
643194590 Foto:
Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na premiére filmu Klan Gucci v Miláne.
debata (12)

Premietanie v módnej metropole sprevádzalo nevľúdne počasie s hustým dažďom. Tomu sa síce hlavné hviezdy vyhli, ale rumunsko-talianska herečka stvárňujúca vo filme menšiu rolu nie. Vo výsledku to však neprekážalo – možno skôr naopak.

Ghenea si na slávnostný večer vybrala róbu od dizajnéra Francesca Scognamiglia. Biela večerná kreácia šiat zo semitransparentného materiálu, ktorú si na seba obliekla rodáčka z rumunskej Slatinym, sa pod dažďovými kvapkami zmenila na úplne priehľadný materiál a odhalila ukážkové krivky 34-ročnej herečky a modelky.

Speváčka a herečka Lady Gaga na prezentácii...
Roberta Armani na premiére Klan Gucci.
+3Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na...

Premiérový večer, ktorý sa konal pred uplynulým víkendom, si však najviac podmanila samotná hlavná hviezda filmu – americká speváčka a herečka Lady Gaga, ktorá v snímke stvárňuje Patriziu Reggianiovú, vdovu po Mauriziovi Gucci, ktorá si najala nájomného vraha, aby jej muža zabil.

Tridsaťštyriročná Gaga stavila na výrazný model v červenej farbe, ktorý však prekvapivo nepochádzal z dielne značky Gucci (ako v prípade londýnskej premiéry), ale našli ho pre speváčku v archívoch talianskeho módneho domu Versace.

Film režiséra Ridleyho Scotta podľa skutočných udalostí sa síce nestretol s nadšenými reakciami pozostalej rodiny Gucciovcov, no pre taliansky módny priemysel vo všeobecnosti je dôležitou udalosťou. Upozorňujú na to aj novinári či módni kritici. Do slovenských kín príde snímka koncom mesiaca. Okrem Lady Gaga a Madaliny Gheney v nej diváci uvidia aj Jareda Leta, Adama Drivera, Salmu Hayekovú či Al Pacina.

Video

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lady Gaga #Miláno #Madalina Ghenea #Klan Gucci

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...