Dámy na Českom slávikovi: Gottová už nechala čiernu doma, žiarili mamičky Bagárová a Pagáčová

Lucka Vondráčková, Lucie Bílá, Monika Absolonová a ďalšie dámy si vychutnali slávnostný večer v Hudobnom divadle Karlín.

21.11.2021 08:45
debata (6)

Hudobná anketa Český slávik sa vrátila na scénu po štvorročnej pauze. Podujatie si nenechali ujsť známe tváre českého šoubiznisu, pred objektívmi sa striedali Lucka Vondráčková, Lucie Bílá, Patrície Pagáčová a mnohé ďalšie. Galavečer Český slávik si vychutnala aj Ivana Gottová.

zväčšiť Lucka Vondráčková na podujatí Český slávik. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
644016478 Lucka Vondráčková na podujatí Český slávik.

Do obnovenej ankety sa tohto roku zapojilo viac ako 216 000 hlasu­júcich, čo je rekordný počet za celú dobu jej histórie. Anketa prišla s novou štruktúrou hlasovania, hlasujúci mohol zvoliť v každej kategórii až päť interpretov, ktorí dostali po jednom hlase. Hlasovanie prebehlo v kategóriách spevák, speváčka, skupina a novej kategórii hip hop & rap. Výsledky ankety si pozrite tu.

zväčšiť Monika Bagárová a Patrícia Pagáčová na podujatí... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
644059324 Monika Bagárová a Patrícia Pagáčová na podujatí Český slávik.

Počas galavečera zaznela aj pieseň Fair Play od zosnulého slovenského speváka Miroslava Mekyho Žbirku, ktorý mal v deň udeľovania cien ankety poslednú rozlúčku v krematóriu v pražských Strašniciach

Lucie Bílá, ktorá si odniesla Strieborného slávika, na večer zvolila biely model. Práve biela bola počas podujatia skôr výnimočnou voľbou červeného koberca, prítomné dámy stavili zväčša na trblietavé róby. Bílá sa pred objektívmi túlila k partnerovi, Radkovi Filipimu.

zväčšiť Ivana Gottová na podujatí Český slávik. Foto: Profimedia
gottová Ivana Gottová na podujatí Český slávik.

Trblietavé večerné šaty predviedla speváčka Monika Absolonová, herečka a obľúbená porotkyňa speváckej šou Patrície Pagáčová, ale aj speváčka a herečka Lucka Vondráčková. Zatiaľ, čo Absolonová a Vondráčková stavili na priliehavé strihy šiat, model Pagáčovej, ktorá sa v máji stala mamičkou dcérky, bol z celkom iného súdku. V červenej na pódiu žiarila ďalšia krásna mamička, speváčka Monika Bagárová.

Monika Bagárová a Patrícia Pagáčová na podujatí...
Ivana Gottová na podujatí Český slávik.
+4Patrície Pagáčová na podujatí Český slávik.

Počas večera sa na pódiu Hudobného divadla Karlín predviedla aj Ivana Gottová, z jej rúk si prevzal ocenenie práve Marek Ztracený, ktorý svoju cenu symbolicky venoval zosnulému Karlovi Gottovi. Na slávnostný večer zvolila decentnú modrú, blond vlasy mala vyčesané dohora, tvár jej lemovalo niekoľko spustených prameňov.

Ivana Gottová Čítajte viac VIDEO: Neplačte, oslavujte život! Ivana Gottová priviezla film Karel na Slovensko

„Modrá“ voľba šiat znamenala pre Gottovú výraznú zmenu – uplynulé týždne, kedy absolvovala premiéry dokumentu Karel v Prahe aj Bratislave, sa pre 45-ročnú dvojnásobnú mamu niesol v znamení čiernej (video).

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Český slávik #Ivana Gottová #Patricie Pagáčová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....