Najkrajšiu Slovenku zlákal Klan Gucci! Magnetizujúci pohľad na jej sexi nohy a potom... Lockdown

Jedna z najočakávanejších snímok jesene už dorazila aj na Slovensko. Tesne pred lockdownom sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra snímky Klan Gucci.

25.11.2021 10:08
Sophia Hrivňáková Foto:
Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková (vľavo) na premiére filmu Klan Gucci.
debata

Príbeh plný zvučných mien je inšpirovaný skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Mapuje tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýba láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda. Presnejšie, je to príbeh o tom, ako Patrizia Reggiani, bývalá manželka Maurizia Gucciho, plánovala zabitie svojho manžela, vnuka renomovaného módneho návrhára.

Zuzana Vačková  na premiére filmu Klan Gucci.
 Iveta Malachovská na premiére filmu Klan Gucci.
+2Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková (vľavo)...

Režisér Ridley Scott si do ústrednej role si vybral speváčku a herečku Lady Gaga, ktorá má za sebou šnúru veľkolepých premiér, ktoré sa u nej niesli aj v znamení úchvatných rób.

lady gaga Čítajte viac Lady Gaga na premiérach novinky Klan Gucci uchvacuje róbami! Zvoľte tú NAJ

Bratislavská premiéra prilákala niekoľko známych tvárí – na novinku sa prišla pozrieť Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková, herečka Zuzana Vačková či moderátorky Iveta Malachovská a Dagmar „Didiana“ Dianová.

Hrivňáková do kina dorazila v krátkych čiernych šatách a pohľad na jej štíhle nohy bol priam magnetizujúci. Dlhovlasú blondínku pred objektívmi vystriedala dcéra Ivety Malachovskej, sympatická hnedovláska Kristína Kocian, ktorá si film prišla pozrieť s manželom aj s mamou.

MISS SLOVENSKO 2021: Fin?lov? ve?er Čítajte viac Nová Miss Slovensko 2021?! Toto je ona, krásna farmaceutka z Banskej Štiavnice

Na bledé tóny stavila počas večera Dagmar „Didiana“ Dianová, Malachovská prišla oblečená v čiernej, s jediným výrazným doplnkom – neónovo ružovou kabelkou. Hostí premiéry si pozrite v našej galérii (vyššie).

Lady Gaga v šatách Armani Privé  na premiére...
Lady Gaga v šatách Valentino   na premiére...
+4Lady Gaga v šatách  Valentino   v Los Angeles...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sophia Hrivňáková #Klan Gucci

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...