Večer odvážnej módy: Krásna Bruna ako Červená Čiapočka, zvodná tiktokerka aj polonahá Maxwell

Desiatky známych tvárí, krások zo sveta modelingu, šoubiznisu, dizajnérov aj zástupcov umeleckého prostredia - v pondelok večer sa zišli v londýnskej Royal Albert Hall, kde vyhlásili ceny Fashion Awards.

30.11.2021 10:14
1356216665 Foto:
Herečka a influencerka Addison Rae v kreácii od Richarda Quinna.
debata

Slávnostný galavečer odštartoval pózovaním na červenom koberci, kde si už tradične prišli na svoje fotografi z celého sveta a následne spolu s nimi aj fanúšikovia na internete a sociálnych médiách. Samotné podujatie bolo tentoraz naživo vysielané aj cez platformu TikTok, ktorá akciu zastrešila. Napriek tomu, že ide o aplikáciu, ktorá sa prisudzuje skôr nadšencom z mladšej generácie, v osadenstve podujatia boli zastúpené všetky vekové kategórie, hviezdne mená 90-tych rokov aj súčasných čias.

Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v...
Herečka Billie Piper v kreácii od Vivienne...
+33Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard...

Medzi ocenenými dizajnérmi sa objavil napríklad Brit Kim Jones, ktorý tvorí pre značku Fendi aj pánsku líniu Dior Men. Trofej mu odovzdal športovec Tom Daley a Jonesova dlhoročná kamarátka – herečka Demi Moore oblečená v kreácii Fendi Couture. V zozname ocenených odevných tvorcov sa objavila aj domáca dizajnérka Simone Rocha či návrhárka Nensi Dojaka. Špeciálne uznanie vyjadrili zástupcovia organizácie British Fashion Council (BFC) ostrieľaným menám ako J.W. Anderson, Alessandra Michele či Demna Gvasalia a Virgil Abloh.

zväčšiť Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain The Fashion Awards 2021 Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard Quinn.

Práve poctou a spomienkou na zosnulého dizajnéra Virgila Abloha, ktorý nečakane zomrel v nedeľu na vzácnu formu rakoviny, odštartoval celý slávnostný večer. Herec Idris Elba na Ablohovu počesť zarecitoval báseň od renomovanej afroamerickej autorky Maye Angelou.

Samozrejme, slávnostný večer bol najmä o móde a originálnych kreáciách, ktorých sa tentoraz pred objektívmi vystriedalo niekoľko. Zaujali napríklad modely od domáceho tvorcu Richarda Quinna. V pestrom komplete s florálnym motívom dorazila herečka Priyanka Chopra Jonas či topmodelka Elsa Hosk. Tiktokerka Addison Rae zase predviedla bujný dekolt v modeli čiernej sukne a perlami pošívaného korzetu. Quinn obliekol aj moderátora večera – amerického herca Billyho Portera. Najviac odvahy pozbierala topmodelka Cindy Bruna, ktorá si obliekla vzorovaný kabát a doplnila červenou kapucňou s volánikovým lemom. Takýto look sa nedal prehliadnuť.

zväčšiť Topmodelka Kristen McMenamy (vľavo) a speváčka... Foto: Darren Gerrish/Getty Images for BFC
Fashion Awards 2021 Dinner Dua Lipa Kristen Mc Menamy By Darren Gerrish British Fashion Council Hi Res 0004 Topmodelka Kristen McMenamy (vľavo) a speváčka Dua Lipa na vyhlásení cien The Fashion Awards 2021 v Londýne.

Medzi najsexi dámy večera však tentoraz nepatrila Bruna, ale skôr jej rovnako ostrieľaná kolegyňa Stella Maxwell. Jej kratučké šaty z ľahučkého šifónu od Saint Laurent pod silnejšími bleskmi odhalili, že je pod šatami naostro.

Prekvapivo decentná bola počas pondelňajšieho večera speváčka Dua Lipa, ktorú obliekol odevný dom Maximilian do čiernej kreácie bez ramienok. Na prvý pohľad zaujala aj domáca speváčka Lily Allen, ktorej nohavicový komplet v odtieni icy-blue zhotovil módny ateliér Fendi. Allen však budila pozornosť aj výraznejším schudnutím, zdá sa, že táto britská speváčka zhodila niekoľko kilogramov a momentálne je mimoriadne štíhla.

zväčšiť Topmodelka Stella Maxwell v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain The Fashion Awards 2021 Topmodelka Stella Maxwell v kreácii Saint Laurent.

Odvaha pri výbere módnej kreácie nechýbala ani topmodelke Jourdan Dunnovej, ktorej večerná róba na prvý pohľad pôsobila pompézne, no pri bližšom skúmaní prekvapila futuristickými architekturálnymi detailmi. Herečka, modelka a speváčka Iris Law volila podobne, no v jej prípade už model pôsobil priveľmi kostýmovo – priam ako kostým princeznej Leiy z Hviezdnych vojen. Ďalšie známe dámy si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Stella Maxwell #Fashion Awards #Cindy Bruna

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....