Kate Beckinsale zvádzala opäť! Dcéru vydesila (skoro) holým zadkom, ale vysvitlo...

Aj ona nepochybne patrí do zoznamu hollywoodskych hviezd, ktoré sa rozhodli stoj čo stoj zastaviť proces starnutia. V prípade Kate Beckinsaleovej však zatiaľ platí, že výsledok je ukážkový. Do vrecka schová aj mnohé mladšie dámy.

01.12.2021 00:00
Britain The Fashion Awards 2021 Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale, ktorá onedlho oslávi 50. narodeniny, vyzerala úžasne.
debata (1)

Dôkaz o tom táto 48-ročná dáma podala opäť v pondelok, keď sa ako jeden z hostí objavila na vyhlásení britských módnych cien. Ohúrila okamžite.

Beckinsale sa pýši roky štíhlou figúrou a vďaka svojej výške aj akousi aurou modelky. Medzi tými skutočnými modelkami sa v pondelok večer určite nestratila, keď si obliekla model so zvýrazneným driekom a opticky ešte posilňujúci dojem jej štíhlej siluety. Úprava hviezdy hitovej série Underworld bola bezchybná. Spokojná a dobre naladená herečka sa usmievala pred objektívmi s výčesom ozdobeným zamatovou mašľou vo vlasoch a luxusnými náušnicami na ušiach. Následne ju potom objektívy zvečnili v dobrej nálade aj v priestoroch Royal Albert Hall, kde sa konal slávnostný galavečer.

Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v...
Herečka Billie Piper v kreácii od Vivienne...
+33Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard...

Britská rodáčka z londýnskeho Chiswicku sa aj na prahu päťdesiatky veľmi rada prezentuje ako sexy dáma a nebojí sa obliekať si aj odvážnejšie kreácie. Nedávno vraj však poriadne šokovala svoju dcéru Lily, keď si z nej vystrelila a poslala jej fotografie inej slávnej hviezdy a mamy – speváčky Madonny.

Išlo o zábery, na ktorých Madonna pózovala v sieťovaných pančuchách a s takmer nahým zadkom, ktoré trčali spod postele. Fotografie sa objavili na Twitteri, no neskôr ich platforma zmazala. „Myslíš si, že toto je už príliš? Ale zdá sa mi, že tam môj zadok vyzerá dobre,“ prihlásila sa vraj Beckinsale dcére s uvedeným záberom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Keď neskôr vysvitlo, že si z dcéry vystrelila a poslala jej zábery speváčky Madonny, jej ratolesť si vraj vydýchla. „Mama, mne sa tak uľavilo. Normálne som si musela sadnúť a prišla za mnou kolegyňa, či som v poriadku,“ odpísala jej dospelá dcéra, ktorá už žije vlastný život. Beckinsale ich konverzáciu zverejnila na Instagrame.

Na komentáre fanúšikov, ktorí sa do herečky pustili, že útočí na slávnu popovú divu, im však Kate Beckinsale odpísala veľmi jasne: „Toto nie je žiaden hejt. Potrebujeme, aby Madonna navždy ostala Madonnou.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #pôvab #Kate Beckinsale #Fashion Awards

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....