Nicolas Cage s piatou manželkou na Gotham Awards: Rozdiel 30 rokov neprehliadnete

Keď príde na rozhodnutie vliezť do manželského chomúta, americký herec Nicolas Cage rozhodne neotáľa. Svedčí o tom aj jeho (už) piate manželstvo, ktoré uzavrel na jar tohto roka.

02.12.2021 00:57
2021 Gotham Awards - Arrivals Foto: ,
Herec Nicolas Cage vzal do spoločnosti svoju mladučkú (piatu) manželku Riko Shibata.
debata (2)

Päťdesiatsedemročný Cage, ktorého polovička je od neho mladšia o rovných tridsať rokov, sa v pondelok večer ukázal na vyhlásení cien Gotham Awards v New Yorku. Jeho pôvabná manželka Riko Shibata po jeho boku nechýbala.

Dvojica okamžite zaujala fotografov, keďže Cage nepatrí medzi hviezdy, ktoré by sa v spoločnosti ukazovali príliš často. Jeho mladučká manželka, ktorá na záberoch z ulice v civile vzhľadom evokuje dojem tínedžerky, tentoraz volila trochu dramatickejší imidž s tmavým rúžom. Pôsobila tak o niečo staršie.

Juhokórejská herečka Jung Hoyeon z hitu Squid...
Tessa Thompson v šatách z dielne americkej...
+9Herečka Dakota Johnson v kreácii Schiaparelli.

Dvojica sa zoznámila ešte v roku 2020, pričom v marci tohto roka sa držiteľ Oscara rozhodol skúsiť znovu šťastie v manželskom zväzku. Hovoriť o skúšaní (či pokúšaní) šťastia v jeho prípade rozhodne nie je trúfalé, Cage má za sebou už štyri neúspešné manželstvá, pričom najdlhšie trval zväzok s jeho treťou manželkou Alice Kimovou. Boli spolu od roku 2004 až do roku 2016.

Ešte pred Kimovou bol herec ženatý s americkou kolegyňou Patriciou Arquetteovou a dva roky aj s Lisou Marie Presleyovou, dcérou slávneho Elvisa Presleyho. V roku 2019 stihol štvrtý sobáš a o pár mesiacov aj rozvod s Erikou Koike, aby sa potom vrhol do náručia drobnej Riko Shibata.

O Cageovi sa však nehovorí len v súvislosti s jeho vzťahmi, ale aktuálne aj filmovou kariérou. Bolo potvrdené, že herec stvárni slávneho grófa Draculu v novom filmovom spracovaní upírskeho príbehu. Na cenách Gotham Awards sa objavilo množstvo známych osobností, ktoré si odniesli aj filmové ocenenia. Viac si pozrite v našej galérii vyššie.

sean penn Čítajte viac Pochoval ich manželstvo 30-ročný vekový rozdiel? Sean Penn sa po roku od svadby rozvádza

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Gotham Awards #Nciolas Cage #Riko Shibata

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...