Jedna má 62, druhá ešte o 5 viac! Blond 'dôchodkyne' v New Yorku brali dych, starnú vôbec?

Dnešná estetická medicína už dokáže skutočné zázraky, keď príde na spomalenie starnutia. Ak k tomu pridáte dobré gény, dá sa ubrať aj niekoľko desiatok rokov. V prípade slávnej americkej modelky to platí určite.

03.12.2021 00:00
debata (1)
zväčšiť Zľava: Modelka a podnikateľka Christie... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
2021 FN Achievement Awards Zľava: Modelka a podnikateľka Christie Brinkley, televízna osobnosť Kathy Hilton a jej dcéra Nicky Hilton Rothschild na 35. ročníku FN Achievement Awards v New Yorku.

Reč je o Christie Brinkleyovej, jednej z najznámejších amerických tvárí módneho priemyslu, ktorej sláva odštartovala už v osemdesiatych rokoch. Očarujúca blondínka vtedy ozdobila titulné strany všemožných magazínov – od Vogue, cez Elle až po Sports Illustrated. A ani po bezmála štyridsiatich rokoch jej hviezda nezapadla prachom.

Z modelingu sa Brinkley, inak trojnásobná mama, prepracovala k podnikaniu, tvorbe vlastných kolekcií či písaniu kníh o zdravom životnom štýle a kráse. Naposledy práve osobný pôvab, zjavne podporený aj zdravým lifestylom, predviedla na 35. ročníku vyhlásenia cien FN Achievment Awards v New Yorku.

Členka americkej smotánky a celebrita Nicky...
Modelka Christie Brinkley prišla v žiarivej...
+2Televízna osobnosť a boháčka Kathy Hilton.

Dnes 67-ročná celebrita dorazila na podujatie v červenom nohavicovom kostýme s povestnými vlnami plavých vlasov (pri ktorých si už pravdepodobne vypomáha aj s príčeskami). Pri pohľade na ňu mohli naozaj mnohé (aj mladšie) dámy blednúť závisťou. Brinkley skrátka vyzerá, že zastavila čas.

Na slávnostnom podujatí však nebola jedinou dámou v „dôchodkovom veku“, ktorá púta pozornosť svojím mladistvým vyžarovaním. Platilo to aj o Kathy Hiltonovej, boháčke, členke americkej smotánky a mame dvojice slávnych dcér Paris a Nicky Hiltonových.

645489479 Čítajte viac Úpravy na tvári Demi Mooreovej nejdú prehliadnuť: Tieto momentky sú jasný dôkaz (a šok)!

Členka slávneho hotelového impéria oslávila 62. narodeniny, no s pomocou estetickej medicíny sa posledné roky prezentuje v lepšej forme než kedykoľvek predtým. Niet pochýb, že Kathy Hilton využila pri svojom „boji s vekom“ všemožné dostupné prostriedky. Výsledok však zatiaľ nepôsobí prehnane a mama Hiltonová si zaň aj medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach vyslúžila už mnoho komplimentov.

Vy sa rozhodnite sami, ako sa vám pozdáva mladistvý imidž dvojice známych Američaniek a vyššie si pozrite galériu z akcie v New Yorku.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #akcia #vek #Christie Brinkley #vzhľad #blond #Kathy Hilton

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...