Sandra Bullock filmových kritikov neohúrila! Premiéru novinky si napriek tomu užila v zlate

Sandra Bullock sa na červenom koberci novinky V nemilosti ( The Unforgivable) ukázala v pozícii hlavnej hrdinky aj producentky.

01.12.2021 14:00
LA Premiere of "The Unforgivable" Foto: ,
Sandra Bullock na premiére filmu V nemilosti v Los Angeles.
debata

Snímka, ktorá sa objavila na streamovacej platforme, kritikov neočarila, skôr naopak. Ako píše Daily Mail, Bullock sa ako žena, ktorá sa po odpykaní trestu snaží o nový život, dočkala zväčša negatívnych recenzií.

Napriek tomu si 57-ročná herečka a držiteľka Oscara kinopremiéru nenechala pokaziť a pred fotografov predstúpila v žiarivom zlatom overale z dielne návrhárky Stelly McCartneyovej. Žiadna šedá myška, ale skutočná hollywoodska hviezda – Bullock si slávnostný večer v Los Angeles vychutnala po boku kolegov zo snímky, pod ktorú sa ako režisérka podpísala nemecká rodáčka Nora Fingscheidt. K slávnej hnedovláske sa na červenom koberci pripojili Jon Bernthal či Aisling Franciosi.

Sandra Bullock na premiére filmu V nemilosti v...
Donna Mills na premiére filmu V nemilosti v Los...
+5Aisling Franciosi na premiére filmu V nemilosti...

Bullock mala tmavé vlasy počas premiéry rozpustené a mierne zvlnené jej padali na plecia, príjemný mejkap zvýrazňujúci oči zdobil jej hladkú tvár bez vrások.

zväčšiť Sandra Bullock na premiére filmu V nemilosti v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "The Unforgivable" Sandra Bullock na premiére filmu V nemilosti v Los Angeles.

Herečka si vo filme zahrala postavu Ruth Slaterovej, ženy, ktorá strávila roky vo väzení za vraždu šerifa. Po predčasnom prepustení za dobré správanie sa vracia do svojho starého domu, ktorý je zhodou okolností miestom činu. Ľudia jej ale minulosť neodpustia. Snaží sa nájsť jedinú blízku osobu – svoju sestru Katie, ktorú prakticky sama vychovala a musela ju opustiť. Snaží sa odčiniť traumy, ktoré spôsobila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sandra Bullock

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...