Odvážne dekolty, držiac sa za ruky: Sexy Irina na premiére ohúrila po boku ex-milenky Miley Cyrusovej

Premiéra či pohreb? Nuž, aj takú otázku si možno položili tí, čo zhliadli zábery zo stredajšej premiéry filmu Nightmare Alley v New Yorku. Čierna farba však bola zjavne len spojovacím motívom pre príbeh s hororovými prvkami. Ale dostala aj sexy podobu.

02.12.2021 09:52
NY Premiere of "Nightmare Alley" Foto: ,
Topmodelky Stella Maxwell (vľavo) a Irina Shayk spoločne na premiére v New Yorku.
debata (1)

Postarali sa o to dve pozvané dámy, obe zastupujúce modelingovú brandžu, konkrétne jej najvyššie priečky. Ruská rodáčka a topmodelka Irina Shayk dorazila na „čierny“ koberec v spoločnosti o pár rokov mladšej kolegyne – topmodelky Stelly Maxwellovej. Vyzeralo to akoby sa dámy dohodli – obe mali podobne upravený účes s nahladko učesanými vlasmi, obe podobné líčenie a čiernu farbu ako dominantnú pre svoju garderóbu. A obe okamžite upútali pozornosť odvážnymi výstrihmi.

Režisér, scenárista a producent Guillermo Del...
Topmodelky Stella Maxwell (vľavo) a Irina Shayk...
+5Herečka Molly Ringwald.

Tridsaťpäťročná Shayk sa celý čas držala s Maxwellovou za ruky a v jednom momentu ju plavovláska pred kamerami s humorom pohladila po tvári. Stella Maxwell pritom v minulosti tvorila pár so speváčkou Miley Cyrusovou a krátko randila aj s herečkou Kristen Stewartovou.

V prípade Shaykovej a dohadov o tom, že by mohlo ísť o nový vzťah dvojice krások, však môžeme zostať naozaj len pri dohadoch. Ruská kráska sa po momente pred objektívmi totiž následne presunula do spoločnosti hlavného hrdinu filmu – herca a producenta snímky Bradleyho Coopera. To vyvolalo medzi novinármi asi omnoho väčší záujem – aj preto, že Cooper je Shaykovej bývalým partnerom a spoločne vychovávajú dcérku Leu.

zväčšiť Zľava: Herec Bradley Cooper, jeho expartnerka... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
645682950 Zľava: Herec Bradley Cooper, jeho expartnerka Irina Shayk, obaja držiac za ruky dcérku Leu. Vpravo stojí herečka Anne Hathaway, ktorú sprevádzal manžel Adam Shulman (nie je na obrázku).

Dvojica sa ani po rozchode netajila priateľským vzťahom, no v posledných týždňoch ich opätovné časté stretávanie vyvolalo znovu dohady, či sa k sebe nevrátili. Koncom novembra paparazzovia dokonca zachytili ex-partnerov na spoločne prechádzke ulicami New Yorku s dcérkou Leou, ktorá kráčala v strede a oboch rodičov držala za ruky. Okrem nej bol súčasťou spoločnosti aj manželský pár – herečka Anne Hathaway a Adam Shulman a vyzeralo to ako priateľské stretnutie dvoch párov.

VIDEO z premiéry
Video
Zdroj: Backgrid USA/Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #irina Shayk #Bradley Cooper #Stella Maxwell

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...