Toľko hviezd pokope, novinka Netflixu zvalcuje planétu! Krásna Lawrence na premiére uchvátila

Nie je to prvýkrát, čo sa Netflixu podarilo získať do jedného projektu hneď niekoľko veľkých hviezd. V tom najnovšom, satirickej komédii Don't look up, sa však zišli samé oscarové esá. Premiéru mal v nedeľu večer.

06.12.2021 10:00
World Premiere of "Don't Look Up" Foto: ,
Herci Leonardo DiCaprio (vľavo) a Jennifer Lawrence spoločne uviedli novinku "Don't Look Up" z produkcie Netflixu.
debata

Na červenom koberci v Los Angeles sa zišli ústrední predstavitelia, medzi ktorými sa nachádza herec Leonardo DiCaprio a herečky Meryl Streep a Jennifer Lawrence. Talentované trio v príbehu, v ktorom dvojica vedcov objaví hrozbu zániku Zeme pre blížiacu sa kométu, no bojuje s ignoráciou a snahou vlády túto skutočnosť pred verejnosťou utajiť, budí očakávania už z traileru, ktorý je vonku pár mesiacov.

Tehotná herečka Jennifer Lawrence na premiére...
Herečka a modelka Ella Hunt.
+9Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino.

Čo sa samotnej premiéry týka, bola, samozrejme, veľkolepá. Minimálne vzhľadom na módu prítomných dám. Kým Meryl Streep stavila na decentnú čiernu v podaní šiat od Marca Jacobsa, jej mladšia kolegyňa prišla ako skutočná filmová diva. V trblietavých šatách s jemnými strapcami od Christian Dior.

Pri pohľade na Lawrenceovú nebolo možné prehliadnuť ani jeden dôležitý fakt – herečka je už vo vyššom štádiu tehotenstva. Jej zaoblené bruško zahaľovala (a zároveň zvýrazňovala) luxusná kreácia. Budúca mamička však vyzerala očarujúco.

zväčšiť Zľava: Herci Jennifer Lawrence, Leonardo... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
World Premiere of "Don't Look Up" Zľava: Herci Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill a Adam McKay spoločne na premiére novinky Don't Look Up.

Okrem dvojice spomenutých filmových hrdiniek novinky Don't look up sa na premiére objavila napríklad herečka Florence Pugh (v kombinácii Valentino) či herečka Kathryn Gallagher alebo modelka Ella Hunt. Nechýbal ani herec Jonah Hill, ktorý sa zladil so svojou priateľkou do oblekov rovnakej farby, či herec Ron Pearlman so svojou manželkou. Ďalšie herecké tváre na červenom koberci si pozrite v galérii.

Film Don't look up by mal 10. decembra prísť do vybraných amerických kín, pričom premiéra na streamovacej platforme Netflix je ohlásená na Štedrý deň, teda 24. decembra.

VIDEO: Jennifer Lawrence na červenom koberci

Trailer filmu Don't look up

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #tehotenstvo #Jennifer Lawrence #Meryl Streep #Leonardo DiCaprio #netflix

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...