Mení sa ako chamelón: Z princeznej Diany štýlová ikona, Emma Corrin zaujme okamžite

Talentom ohúrila divákov aj kritikov, keď sa ako princezná Diana v populárnom seriáli Koruna objavila v ostatnej sérii. Britská herečka Emma Corrin je však aj múzou mnohých (nie celkom komerčných) dizajnérov.

08.12.2021 00:00
Britain Independent FIlm Awards Foto: ,
Herečka Emma Corrin v kreácii Marco Ribeiro na British Independent Film Awards v Londýne.
debata

Dvadsaťpäťročná Britka sa po svojom veľkom televíznom úspechu ocitla v hľadáčiku mnohých módnych firiem – jednou, ktorej sa podarilo s Corrinovou podpísať zmluvu, bola talianska firma Miu Miu. Vedená dizajnérkou Miucciou Prada. Estetika odevnej značky rozhodne nezapadá do mainstreamu a voľba Emmy sa mohla zdať najprv prekvapujúca. Ale len, ak ste herečku neregistrovali aj predtým.

Emma Corrin sa totiž nebojí odevných a štýlových experimentov. Bez váhania si ostrihá vlasy alebo oblečie model, ktorý by väčšina herečiek odmietla. Aj na nedeľňajšom vyhlásení cien British Independent Film Awards bola Corrin jednou z výrazných dám na červenom koberci.

Herečka Missy Malek.
Herec Adeel Akhtar.
+4Herečka Gugu Mbatha-Raw vyzerala úchvatne v...

Vyzerala totiž celkom inak ako väčšina jej kolegýň. Fialový komplet so zaujímavo riešeným predným dielom, pod ktorým mala modrú košeľovú blúzku, tentoraz vytvoril dizajnér Marco Ribeiro. Trendsetterka Emma tento neobyčajný styling doplnila svojím platinovým krátkym zostrihom.

Najnovšie talentovaná herečka dokončila nakrúcanie nového projektu, ktorý bude ďalšou verziou slávneho príbehu s erotickým podtónom – reč je o klasike Milenec Lady Chatterleyovej. Začiatkom novembra bolo ešte možné vidieť Corrinovú v benátskych uliciach, kde vznikala časť scén pre film. Okrem tejto novinky má v zálohe aj ďalšiu – očakávaný film Policajt, v ktorom si zahrala hlavnú ženskú rolu po boku speváka a herca Harryho Stylesa. Videozábery z nakrúcania Milenca Lady Chatterleyovej si môžete pozrieť nižšie.

Video
Zdroj: Backgrid UK / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #štýl #Emma Corrin

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...