Claudia Schiffer podporila manžela na premiére: Môže takto vyzerať v 51 rokoch?!

Nestáva sa často, aby pózovali fotografom bok po boku - ale v prípade nového projektu svojho manžela robí slávna kráska z mól pravidelne výnimku. Claudia Schiffer nechýbala na londýnskom červenom koberci ani v pondelok večer.

07.12.2021 11:20
Britain The King's Man Premiere Foto: ,
Režisér, scenárista a producent Matthew Vaughn a jeho manželka Claudia Schiffer.
debata

Nemecká rodáčka a niekdajšia supermodelka prišla podporiť svojho manžela Matthewa Vaughna, známeho režiséra, scenáristu a producenta, ktorý má na svete novinku – film zo série Kingsman, tentoraz s názvom The King's Man. Príbeh sa vracia k začiatkom formovania supertajnej organizácie, ktorá stráži svetový mier a bojuje proti všemožným zloduchom a rozhodne patrí medzi najočakávanejšie akčné filmy záveru roka. Určite aj pre Vaughnov talent a úspech predchádzajúcich dvoch.

Bývalá topmodelka Claudia Schiffer v kreácii...
Režisér, scenárista a producent Matthew Vaughn...
+5Speváčka a herečka FKA Twigs.

Na červenom koberci v Londýne však fotografov určite zaujal aj fakt, že sa manželská dvojica objavila bok po boku. A v neposlednom rade aj to, ako výborne známa blondínka vyzerá. Plavovláska, ktorá bola kedysi múzou módneho domu Chanel a objavila sa na stovkách titulných stránok rozličných magazínov, oslávila v auguste 51. narodeniny. Pri pohľade na ňu by však len málokto tipoval podobný vek. Plavovláska Claudia oblečená v perlami zdobenej kreácii Balmain pôsobí veľmi mladistvo, pôvabne a sexy.

zväčšiť Zľava: Claudia Schiffer, Gemma Arterton a FKA... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain The King's Man Premiere Zľava: Claudia Schiffer, Gemma Arterton a FKA Twigs na premiére filmu The King's Man.

S Vaughnom pritom už sú rodičmi troch detí, dve z nich dokonca už takmer dospelé – syn Caspar oslávil tento rok 18. narodeniny a dcéra Clementine o rok menej len pred pár dňami v novembri.

Samozrejme, novinka The King's Man má aj svoje herecké hviezdy – a nie hocijaké. Medzi hlavnými hrdinami sa objavil držiteľ Oscara Ralph Fiennes, ktorého doplnila pôvabná Gemma Arterton či herci Tom Hollander alebo Rhys Ifans. Medzinárodné herecké osadenstvo doplnil napríklad nemecký herec Daniel Brühl, jeho kolegyňa Alexandra Maria Lara či francúzsko-americký herec Djimon Hounssou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Claudia Schiffer #Matthew Vaughn #The King´s Man

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....