Tehotenstvo jej fakt pristane! Aj bodky... Rozkošná Jennifer Lawrence žiarila v New Yorku

Najprv veľkolepá premiéra očakávanej filmovej novinky, potom ďalšie pracovné povinnosti, ktoré sú s jej uvedením spojené. Herečke Jennifer Lawrenceovej zjavne neprekáža ani fakt, že je vo vysokom štádiu tehotenstva. Ba čo viac, vyzerá famózne.

08.12.2021 00:00
646697758 Foto:
Jennifer Lawrence po návšteve talk-šou Stephena Colberta pózuje fotografom.
debata

Oscarová hviezda, ktorá má doma sošku za výkon vo filme Silver Lining Playbook, už počas nedeľňajšej premiéry filmu Don't Look Up strhla na seba pozornosť v trblietavých večerných šatách z dielne značky Christian Dior. O deň neskôr čakali 31-ročnú herečku povinnosti v New Yorku, kde sa zúčastnila na niekoľkých talk-šou. Pri tej príležitosti zvolila výrazný vzor – bodky na koktejlových šatách po kolená.

Plavovláska sa nezľakla ani obtiahnutého materiálu a hrdo vystavila bruško pár týždňov pred plánovaným pôrodom. Svoj tehotenský styling pritom doplnila lodičkami na poriadne vysokom podpätku, bezchybným líčením a tiež vlasami upravenými do očarujúcich hollywoodskych vĺn. S úsmevom potom pózovala fotografom aj fanúšikom a celkom právom si vyslúžila nadšené komentáre na sociálnych sieťach aj v médiách.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence pred návštevou... Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
646687986 Herečka Jennifer Lawrence pred návštevou talk-šou Stephena Colberta v New Yorku zdraví fotografov a fanúšikov.

Lawrence, ktorá čaká svoje prvé dieťa s manželom Cookom Maroneym, je jednou z hviezd očakávanej satirickej komédie Don't look up o kométe, ktorá sa blíži k Zemi, no americká vláda ignoruje a popiera toto nebezpečenstvo. Lawrence spoločne s Leonardom DiCapriom stvárnili dvojicu angažovaných vedcov, ktorí s týmto objavom prídu do Bieleho domu, no dočkajú sa len výsmechu a popierania. V ďalších rolách sa objavila napríklad herečka Meryl Streep či herci Jonah Hill alebo Tyler Perry.

Galériu z nedeľňajšej premiéry si môžete pozrieť nižšie, pod videom z návštevy talk-šou Stephena Colberta, kam Jennifer Lawrence zamierila v bodkovaných šatách.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia
Tehotná herečka Jennifer Lawrence na premiére...
Herečka a modelka Ella Hunt.
+9Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #Jennifer Lawrence #bodky

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...