Berry ako ligotavá Catwoman, Becky G s odhaleným pozadím a tieto dámy... ich dekolty vyrazia dych

Galavečer cien spojených s popularitou u amerického publika sa v utorok večer uskutočnil v Kalifornii. Desiatky známych tvárí zavítali do priestorov Barker Hangar a tentoraz bolo jasné, čo je hlavný motív večera - sexy garderóba prítomných dám.

08.12.2021 09:50
debata (2)
Speváčka Becky G dorazila na People's... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 People's Choice Awards Speváčka Becky G dorazila na People's Choice Awards v odvážnych šatách Roberto Cavalli.

Medzi hosťami sa objavila napríklad herečka Halle Berry, držiteľka Oscara, ktorú svet pozná z mnohých filmových hitov, ale aj vďaka jej nestarnúcemu a ukážkovému vzhľadu. Päťdesiatpäťročná Berry nezostala prehliadaná ani tentoraz – práve naopak. Dočkala sa totiž jednej z hlavných cien večera – trofeje People's Icon Award (teda cena fanúšikovskej ikony). Dvojnásobná mama si ju prišla prevziať v trblietavom nohavicovom overale, ktorý obkresľoval jej vyšportované a udržiavané telo a pod zipsom v dekolte príťažlivý výstrih.

Speváčka H.E.R. v nohavicovom kostýme Carolina...
Herečka Halle Berry na vyhlásení cien People's...
+17Moderátorka a komička Chelsea Handler prišla so...

Porovnania s jej niekdajším stvárnením Mačacej ženy vo filme Catwoman boli celkom namieste. Hoci od jeho nakrútenia uplynulo takmer dvadsať rokov, Berry v kreácii na telo vyzerala akoby sa vôbec nezmenila. Sošku slávnej hollywoodskej herečke odovzdala raperka Cardi B, ktorá patrila do početnej skupiny dám s mimoriadne odvážnym (a naplneným) výstrihom. Medzi hosťami utorňajšieho večera sa do tejto skupiny zaradila napríklad aj hviezda reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills Dorit Kemsley či Porsha Williams, ktorú americkí diváci poznajú vďaka rovnakej šou – akurát verzii z Atlanty.

zväčšiť Herečka Halle Berry na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 People's Choice Awards Herečka Halle Berry na vyhlásení cien People's Choice Awards.

Dámy z reality programu, ktorý sleduje životný štýl bohatých paničiek a s úspechom sa vysiela napríklad aj v strednej Európe, hrali celkovo v tento večer prím. Na červenom koberci sa ich totiž zišlo hneď niekoľko. Nechýbala napríklad Lisa Rinna či Kyle Richards. Všetky sa pritom snažili zaujať zvodnými odevnými voľbami. Krátke šaty, hlboké výstrihy či vysoké rozparky. V ich prípade to vyzeralo ako spoločný dress-code.

berry Čítajte viac Halle Berry zvolila look makovej bábiky! Jej šaty sú ako z rozprávky

Ten však „nasledovala“ aj dáma, ktorá so zostavou „skutočných paničiek“ nemá nič spoločné – reč je o americkej speváčke Becky G. Táto 24-ročná interpretka, ktorá na seba upozornila najprv speváckymi videami online a následne získala nahrávaciu zmluvu, prekvapila mimoriadne odvážnym modelom z dielne Roberto Cavalli. Výrazné žlté šaty mali totiž strih, ktorý odhaľoval nohu aj časť pozadia a rozparok siahal až po bedro. Becky G však v tomto modeli pôsobila veľmi spokojne a zjavne sa v ňom cítila dobre.

zväčšiť Odvážna a obdarená Dorit Kemsley. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 People's Choice Awards Odvážna a obdarená Dorit Kemsley.

Medzi ocenenými menami a projektmi večera sa objavila napríklad herečka Scarlett Johansson a snímka Čierna vdova či herec Dwayne Johnson a jeho dobrodružná akčná komédia Jungle Cruise. Cenu za najlepšiu reality-šou Keeping up with Kardashians prišla osobne prevziať Kim Kardashian, tá sa však pózovaniu na červenom koberci vyhla, podobne ako spomenutá Johansson. Tváre, ktoré sa však na ňom objavili, nájdete v našej bohatej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #odvaha #dekolt #People´s Choice Awards #Becky G

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....