Arabská noc s krásnou Irinou: Zvodná bola aj bez výstrihu... a čo ďalšie kolegyne?

Len pred pár dňami strhla na seba pozornosť na filmovej premiére novinky svojho bývalého partnera. Topmodelka Irina Shayk sa však dlho na americkom kontinente neohriala, práca ju zaviala na opačnú stranu planéty.

08.12.2021 11:30
Saudi Arabia Red Sea International Film Festival Foto: ,
Ruská topmodelka Irina Shayk pózuje fotografom na Red Sea International Film Festival v Jiddahu.
debata

Tridsaťpäťročná ruská kráska sa objavila ako jeden z medzinárodných hostí na slávnostnom otvorení prvého ročníka filmového festivalu Red Sea International Film Festival v Saudskej Arábii. Kráska doplnila zostavu modeliek ako Sara Sampaio, Candice Swanepoel či Alessandra Ambrosio, ktoré si organizátori pozvali pri tejto príležitosti tiež.

NY Premiere of "Nightmare Alley" Čítajte viac Odvážne dekolty, držiac sa za ruky: Sexy Irina na premiére ohúrila po boku ex-milenky Miley Cyrusovej

Kým minulý týždeň na premiére filmu Nightmare Alley zvádzala Irina v čiernej kreácii Monôt s poriadne hlbokým dekoltom a dokonca sa držala za ruky s kolegyňou Stellou Maxwellovou – jej prezentácia na arabskom festivale bola o niečo decentnejšia. Opäť stavila na čiernu a tentoraz jej fyzické pôvaby zostali zahalené, pred objektívmi odhalila aspoň chrbát.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Pri pohľade na ďalšie dámy je jasné, že všetky sa snažili sledovať kódy domácej kultúry a náboženstva a neprovokovať príliš odvážnymi výstrihmi či prehnanými rozparkami.

Okrem hviezd z modelingu sa medzi hosťami prvého ročníka objavilo aj množstvo domácich hereckých hviezd a nechýbali ani medzinárodné mená. Do krajiny pricestovala výlučne kvôli festivalu napríklad francúzska herečka Catherine Deneuve či americkí herci Hilary Swank, Anthony Mackie a Stephen Dorff. Viac v galérii.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio bola...
Modelka Candice Swanepoel a jej maskovaný...
+4Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka...

A ako vyzerala krásna ruská rodáčka na premiére filmu Nightmare Alley? Foto aj video na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #irina Shayk #Saudská Arábia #pôvab #decentnosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...