Veštili im krátku budúcnosť! Rozdiel 31 rokov však týmto manželom neprekáža...

Keď ich prvýkrát pristihli ako oficiálny párik, veľa šancí a dlhú budúcnosť im veru nedávali. Dôvodom mal byť najmä výrazný vekový rozdiel. Zdá sa však, že vo vzťahu (dnes už posvätenom manželstvom) herca Vincenta Cassela a modelky Tiny Kunakey to funguje na jednotku.

09.12.2021 00:00
646685168 Foto:
Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey tiež navštívili filmový festival Red Sea Film Festival v Saudskej Arábii.
debata (4)

Šoubiznisová dvojica, ktorá na striedačku žije vo Francúzsku a v Brazílii, sa objavila začiatkom týždňa na filmovom festivale v Saudskej Arábii. Prvý ročník podujatia sa dočkal tučnej dotácie a aj vďaka nej hostil množstvo medzinárodných hviezd. Päťdesiatpäťročný francúzsky herec, ktorého diváci poznajú napríklad z filmov Kráska a zviera či Purpurové rieky, bol jednou z nich.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio bola...
Modelka Candice Swanepoel a jej maskovaný...
+4Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka...

Samozrejme, Cassel nedorazil na akciu sám, ale vzal so sebou aj očarujúcu polovičku. Topmodelka Tina Kunakey, ktorá je vo veku 24 rokov mladšia od svojho manžela o 31 rokov, pôsobila očarujúco vo fialových šatách zahaľujúcich celé telo od značky Valentino.

Manželská dvojica, ktorá spolu vychováva dcéru Amazonie, sa na sociálnych sieťach často chváli svojou láskou a vrúcnym vzťahom. Na festivale v arabskom Jeddahu pôsobili skôr decentne a vzájomné prejavy náklonnosti si šetrili asi na neskôr. Cassela svet pozná tiež ako bývalého manžela slávnej filmovej krásky Monicy Bellucciovej.

zväčšiť Manželská dvojica Vincent Cassel a Tina Kunakey... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2022 Valentino Manželská dvojica Vincent Cassel a Tina Kunakey na prehliadke Valentino v októbri 2021.

Dvojica, ktorá sa zoznámila pri nakrúcaní filmu The Apartment, sa vzala v roku 1999 a má spolu dve dcéry. Ich manželstvo sa však rozpadlo po štrnástich rokoch. Tine Kunakeyovej povedal francúzsky herec áno v roku 2018, po niekoľkých rokoch vzťahu. Randiť spolu začali v čase, keď modelka oslávila 19. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #manželstvo #Vincent Cassel #Tina Kunakey

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...