Vau! Môže takto vyraziť do kostola? Vojvodkyňa Kate v červenej brala dych, aj detail na jej ušiach

Viacero členov britskej kráľovskej rodiny a medzi nimi ona - doslova ako žiarivý rubín. Vojvodkyňa Kate opäť strhla na seba najviac pozornosti, keď sa v stredu večer zúčastnila s princom Williamom na špeciálnej bohoslužbe v Londýne.

09.12.2021 07:19
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate vyzerala na bohoslužbe oslnivo. V červenej kreácii od Catherine Walkerovej.
debata (3)

Kate aj William zavítali do priestorov Westminsterského opátstva, kde sa konalo podujatie Together at Christmas. Okrem spevu kolied, vystúpenia niekoľkých účastníkov nechýbala ani klasická bohoslužba a rozprávanie vianočných posolstiev. Počas stredajšieho večera všetko nakrúcali kamery na záznam, ktorý by mal byť následne odvysielaný počas Štedrého večera na obrazovkách ITV.

„Táto bohoslužba poskytne národu chvíľu na to, aby sa spojil a zamyslel sa, premýšľal nielen o mimoriadnych výzvach, ktorým sme čelili, ale aj aby oslávil skutky láskavosti, ktorých sme boli svedkami v celej našej krajine, oslávil komunity, ktoré sa spájajú, aby chránili a starali sa o tých, ktorí sú v núdzi, a tých, ktorí sa rozhodli pomôcť druhým,“ uviedol Kensingtonský palác vo vyhlásení k udalosti.

Komtesa Sophie z Wessexu.
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+10Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli...

V priestoroch chrámu sa všetci účastníci pohybovali s rúškami na tvári. William spoločne s Kate, ale aj ďalší členovia kráľovskej rodiny sa prihovorili duchovným či niekoľkým účastníkov sviatočného programu, ktorý bol pripravený. Po skončení bohoslužby sa už následne jednotlivé známe tváre z britskej monarchie objavili pri odchode s „odhalenými“ tvárami a zdravili nielen fotografov, ale aj fanúšikov.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Stefan Rousseau
Britain Royals Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge odchádzajú z podujatia Together At Christmas, ktoré sa konalo v priestoroch Westminster Abbey.

Medzi prominentnými hosťami bohoslužby sa objavili aj princezné Eugenie a Beatrice, sesternica princa Williama či komtesa Sophie z Wessexu. Bola to však znovu práve Kate, na ktorú sa sústredila najväčšia pozornosť. Trojnásobná mama volila výrazný červený model od Catherine Walkerovej, ktorý zvýraznil jej štíhlu figúru. V jednom momente pritom pred objektívmi pózovala priam akoby sa nachádzala na hollywoodskej premiére. S dlhými upravenými vlasmi „hádzala“ do strán a vykúzlila na perách oslnivý úsmev.

Princ William a vojvodkyňa Kate Čítajte viac Kým prišla Kate, princ William skúšal lásku cez internet! Tieto slávne krásky dostali jeho maily

Britské médiá si pritom všimli ešte jeden fakt, ktorý z Kate opäť robil stredobod pozornosti, ale aj výnimočnú členku zostavy. Na ušiach jej viseli totiž náušnice, ktoré jej zapožičala samotná kráľovná Alžbeta II. To podľa viacerých komentátorov opäť len zvýraznilo fakt, že s Kate sa počíta ako budúcou kráľovnou, ktorá zasadne na trón po boku svojho manžela Williama. Ten je v následníctve trónu druhý v poradí – po svojom otcovi Charlesovi. Už nejaký čas sa však objavujú aj dohady, že by v prípade úmrtia kráľovnej Alžbety II. po prevzatí kráľovských povinností zveril Charles žezlo rovno svojmu synovi.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vzhľad #princezná Beatrice #princezná Eugenie #Westminster Abbey #bohoslužba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...