Carrie a Pán Božský na premiére pokračovania Sexu v meste! Jeho bozky však patrili inej, o polovicu mladšej žene

Sarah Jessica Parker a Chris Noth, zbožňovaná dvojica seriálu Sex v meste, sa objavila bok po boku a vo skvelej nálade na očakávanej newyorskej premiére série HBO And Just Like That...

09.12.2021 12:20
NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Foto: ,
Chris Noth a Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére novinky "And Just Like That".
debata

A hoci o úsmevy nebolo medzi filmovými kolegami núdza, horúce bozky si herec Chris Noth na červenom koberci vymieňal so svojou manželkou, Tara Wilsonovou, ktorá je od herca mladšia o takmer 30 rokov.

zväčšiť Chris Noth a jeho manželka  Tara Wilson na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Chris Noth a jeho manželka Tara Wilson na newyorskej premiére novinky "And Just Like That".

Sarah Jessica (56) a Chris (67) sa vrátili ku svojim postavám Carrie Bradshawej a Pána Božského, ktoré stvárňovali nielen v populárnom seriáli, ale aj pred filmovými kamerami.

Video

Hlavná seriálová hviezda dorazila do Múzea moderného umenia v šatách z dielne Oscar de la Renta, na červenom koberci jej robili spoločnosť jej manžel, herec Matthew Broderick a ich 19-ročný syn James.

Kristin Davis na newyorskej premiére novinky...
Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére...
+9Cynthia Nixon na newyorskej premiére novinky...

Na premiére nechýbali ani herecké kolegyne Parkerovej, seriálová Charlotte a Miranda či ich seriáloví partneri – herec David Eigenberg, predstaviteľ Steva a herec Evan Handler, seriálový Harry, manžel Charlotte.

Obit Willie Garson Čítajte viac Zomrel Stanford zo seriálu Sex v meste! Herec prehral krátky boj s rakovinou

Okolo novinky, ktorá je voľným pokračovaním Sexu v meste, bolo horúco od momentu, kedy sa o ňom začalo iba šepkať. Ako je známe, jedna z hlavných hviezd seriálu, Kim Cattrall, dala novinke „košom“ už v úvodných prípravách a tak sa fanúšikovia, ktorí sa uvedenia série dočkajú už o pár hodín, zatiaľ môžu len dohadovať, ako tvorcovia osudy hlavných hrdiniek rozohrajú.

sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte viac Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Pokračovanie Sexu v meste, novinka And Just Like That…, je dostupná už od 9. decembra na HBO GO.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Chris Noth

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...