Ďalšia oscarová premena? Kidmanovú v novom filme (ne)spoznáte, na premiére ukážková diva

Hoci s obsadením herečky Nicole Kidmanovej do role slávnej americkej televíznej ikony Lucille Ballovej sa spájalo množstvo kritických komentárov, tvorcovia svoje rozhodnutie nezmenili. Diváci môžu posúdiť sami a vy čiastočne tiež.

10.12.2021 00:00
LA Premiere of "Being the Ricardos" Foto: ,
Herec Javier Bardem a herečka Nicole Kidman stvárnili hlavné úlohy vo filme Being the Ricardos.
debata (1)

Austrálska hviezda sa pre nový film Being the Ricardos opäť rozhodla zmeniť svoju vizáž a výzor. Hoci ju v úlohe ikonickej televíznej komičky Ballovej spoznáte, je jasné, že počas filmu jej zmenili farbu vlasov a pribudlo aj čiastočné protetické maskovanie tváre. Na záberoch zo snímky Being the Ricardos, pod ktorým je podpísaný americký scenárista, režisér a producent Aaron Sorkin, prešla práve držiteľka Oscara najväčšou vizuálnou premenou.

Herec Javier Bardem a herečka Nicole Kidman...
Herečka Nicole Kidman na premiére filmu Being...
+3Scenárista a režisér Aaron Sorkin (vpravo) s...

Práve premeny pritom patria medzi obľúbené „výkony“ medzi členmi Americkej filmovej akadémie, keď sa rozhoduje o nomináciách a následne aj cenách v rámci udeľovania Oscarov. Začalo sa teda už špekulovať, že Kidman by sa mohla vďaka úlohe Lucille Ballovej ocitnúť medzi nominovanými menami na budúci rok. Či sa tak stane, ukáže však až čas. Diváci si môžu urobiť názor aj v kinách a následne na obrazovkách Amazon Prime.

Päťdesiatštyriročná herečka, už bez maskovania, no s dokonalým líčením a úpravou žiarila nedávno na premiére filmu v Los Angeles. Pre túto príležitosť si vybrala model šiat Armani Privé s princeznovským strihom a nadýchanou sukňou. V jednom momente, keď sa rozhodla upraviť si remienok na trblietavých sandálikoch, zaváňalo to odhalením priamo na červenom koberci.

Herečkin dekolt bol totiž mimoriadne tesný a poprsie v ňom držalo len tak tak. Módne faux pas sa však nekonalo a príťažlivá herecká diva situácia zvládla s prehľadom. Viac si pozrite v priloženom videu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #premiéra #móda #Nicole Kidman #premena #Lucille Ball #Being the Ricardos

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...