Po mame či po otcovi? Slávna Carrie vzala na premiéru 19-ročného syna, tá podoba vás...

Rodinnej podpory sa na premiére nového projektu z produkcie HBO dočkala herečka Sarah Jessica Parker. Stalo sa vôbec prvýkrát, čo na premiéru vzala aj jednu zo svojich ratolestí - v tomto prípade najstaršieho syna.

11.12.2021 02:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker, jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Herečka Sarah Jessica Parker, jej manžel Matthew Broderick a ich spoločný syn James Wilkie Broderick na seriálovej premiére.

Predstaviteľka Carrie Bradshawovej z úspešného seriálu a dvojfilmovej série Sex v meste sa po čase znovu vracia ako známa autorka stĺpčekov pre ženy. Projekt And just like that… mal v stredu večer premiéru v New Yorku a nechýbali na ňom všetky tri hlavné predstaviteľky (samozrejme bez Kim Cattrallove ako Samanthy Jonesovej), ani ich mužskí kolegovia. Medzi televíznymi tvárami však zaujala jedna, ktorú zvyčajne verejnosť veľmi nevídala.

Reč je o Jamesovi Wilkiem Broderickovi, najstaršom synovi herečky Sarah Jessicy Parkerovej, ktorý v októbri oslávil 19. narodeniny. Spoločne so svojím otcom a herečkiným manželom Matthewom Broderickom robili elegantnej „Carrie“ oblečenej v šatách Oscar de la Renta dvojnásobné garde.

Kristin Davis na newyorskej premiére novinky...
Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére...
+9Cynthia Nixon na newyorskej premiére novinky...

Aj novinárov asi prekvapilo, ako stihol vyrásť herečkin syn James. Doposiaľ sa totiž americká hviezda snažila svoje súkromie si chrániť a zábery detí nikde nezverejňovala. Neexistuje ani veľa momentiek od paparazzov, ktoré by zachytávali Parkerovej a Broderickovi dve ďalšie ratolesti – dcéry Tabithu a Marion, ktoré herečke vynosila náhradná matka.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Carrie a Pán Božský na premiére pokračovania Sexu v meste! Jeho bozky však patrili inej, o polovicu mladšej žene

Teraz však James Wilkie sám a hrdo vystúpil po boku slávnej mamy. Debata o tom, na koho z rodičov sa podobá viac, nasledovala celkom logicky. Podľa nášho názoru je to celkom jasné – stačí sa pozrieť na ostru tvarovanú bradu fešného mladíka aj jeho šibalský úsmev a pohľad.

Rodičov, najmä slávnu mamu, skrátka nezaprie. Či bude nasledovať aj ich profesionálne kroky a vyskúša si herecký chlebíček, zatiaľ jasné nie je. Sarah Jessica Parker v minulosti však vyhlásila, že svojim deťom nebude brániť v žiadnom rozhodnutí o ich budúcnosti.

Video z premiéry si pozrite nižšie.

Video
Herečka Sarah Jessica Parker s manželom Matthewom Broderickom a synom Jamesom Wilkiem na premiére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #syn #manžel #Sarah Jessica Parker #podoba #deti slávnych

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...