Ďalšia premiéra na predvádzanie ich lásky? Affleck s Lopezovou sú ako hrdličky

Niet azda týždňa, keď by sa zamilovaná dvojica Ben Affleck a Jennifer Lopez neocitla v centre pozornosti. Niekedy nechtiac a niekedy celkom zámerne.

13.12.2021 12:00
LA Premiere of "The Tender Bar" Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer Lopez na premiére novinky The Tender Bar.
debata (1)

Druhý prípad platí pre nedeľňajšiu premiéru novinky Tender Bar, na ktorú slávna hollywoodska dvojica dorazila spoločne. A či už sa to niekomu z kolegov páči, alebo nie, v tom momente jednoducho všetci fotografi aj kameramani mali „oči“ len pre párik s krycím názvom „Bennifer“.

Štyridsaťdeväťročný Affleck a jeho o dva roky staršia partnerka dorazila pred objektívy s úsmevom a neustále dávali najavo svoju blízkosť. Bol to najmä držiteľ Oscara, ktorý pevne objímal Lopezovú okolo pása a v jednom momente ju bozkával na ústa aj na vlasy. Jennifer sa šťastne smiala ako zaľúbená školáčka.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Tehotná herečka Lily Rabe a jej manžel Hamish...
+6Herečka Maria Bakalova na filmovej premiére The...

Latino hviezda pritom žiarila aj vo svojej módnej voľbe – šatách v belaso-striebornom odtieni z kolekcie Elie Saab Haute Couture. Mama dvoch detí je pravidelne hviezdou spoločenských akcií a premiéra novinky Tender Bar rozhodne nebola žiadnou výnimkou.

Samozrejme, na premietaní nechýbali ani ďalšie známe dámy. Reč je napríklad o tehotnej Lily Rabeovej, ktorú sprevádzal spokojný manžel a ktorá si vo filme v réžii Georga Clooneyho aj zahrala. Prekvapivo však absentoval práve slávny režisér a herec, ktorý zvyčajne vyráža do spoločnosti s manželkou Amal Clooneyovou.

Video
VIDEO: Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére Tender Bar. Zdroj: Backgrid USA/Profimedia

Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani herečka Abbie Cornish či napríklad bulharská rodáčka Maria Bakalova, ktorá stavila na „malé čierne“.

Ben Affleck, hlavný hrdina filmu, zaujal médiá aj pred uplynulým víkendom. Kamery ho totiž zachytili v uliciach Santa Monicy s bývalou manželkou Jennifer Garnerovou. Dvojica sa stretla na rodičovskej schôdzke svojich troch detí, ktoré navštevujú tamojšiu školu a po jej skončení živo diskutovala na ulici. Viac si pozrite v druhom videu.

Video
Ben Affleck a Jennifer Garner živo diskutovali na ulici.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Jennifer Lopez #Ben Affleck #nežnosti #Tender Bar

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...