Ako nádherná gazela v pavučinách: Zendaya na premiére vyrazila dych... ale pozor, kto ju kopíruje?

Právom ju nazývajú jednou zo súčasných ikon módy. Americká herečka a speváčka Zendaya je pri každej príležitosti ukážkou majstrovského štýlu, pôvabu a charizmy. Ani pondelňajšia premiéra v Los Angeles nebola iná.

14.12.2021 10:15
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Foto: ,
Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom Holland a herečka Zendaya.
debata (3)

Na premietanie novinky zo série o Spider-Manovi, v prípade ktorej ide už o tretí film so Zendayou a Tomom Hollandom, sa 25-ročná kráska obliekla veľmi tematicky. V talianskom ateliéri značky Valentino pre ňu na mieru zhotovili šaty s výšivkou imitujúcou pavúčie siete. Išlo pritom o mimoriadne sexy model – šaty viseli len na tenučkých ramienkach a oblasť hrudníka zakrývalo len pár centimetrov látky. Od pása nadol potom disponovali vysokým rozparkom, ktorý odhalil dlhočizné štíhle nohy vyše 178 centimetrov vysokej herečky.

Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii...
Make-up star Jeffree Star.
+12Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom...

Zendaya už niekoľko rokov spolupracuje so štylistom Lawom Roachom a pod jeho vedením sa z nej stala jednoznačne najzaujímavejšie sa obliekajúca hviezda posledných rokov. Fyzické preddispozície jej v tomto prípade hrajú do karát. Hrdinka novej „marvelovky“ a hviezda seriálu Eufória má totiž krivky modelky.

zväčšiť Herec Jamie Foxx sa hrdo pýšil svojou dcérou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Herec Jamie Foxx sa hrdo pýšil svojou dcérou Corinne Foxx na filmovej premiére snímky Spider-Man: No Way Home.

Na slávnostnej premiére sa však nedalo prehliadnuť, že podobný model ako Zendaya volila ešte jedna dáma. Reč je o Corinne Foxxovej, dcéra herca Jamieho Foxxa, ktorá sa tiež rozhodla predviesť svoje nohy v šatách s vysokým rozparkom a dekolt zase zahalila len do podprsenkového topu. Medzi prítomnými dámami potom zaujala aj speváčka a influencerka Madison Beer a tiež herečka Marisa Tomei, ktorá je súčasťou spider-manovskej série už v treťom filme. Túto držiteľku Oscara do zlatých šiat obliekol ateliér Zuhair Murad.

Italy Venice Film Festival 2021 Dune Red Carpet Čítajte viac Zendaya ako socha vytesaná zo žuly, divy v červenom aj striebre: Toto je 12 TOP šiat z Benátok

Samozrejme, na pondelňajšej premiére v Los Angeles nechýbal ani spomenutý hlavný predstaviteľ pavúčieho muža Tom Holland. Sympatický Brit sa spokojne usmieval po boku svojej kolegyni Zendayi, ktorá je jeho partnerkou aj v súkromí. Ruku na srdce, kto by sa netváril takto spokojne s dámou ako ona po boku… Viac si pozrite vo videu aj v našej galérii.

Video
VIDEO: Zendaya a Tom Holland na premiére v Los Angeles. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Valentino #Zendaya #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...