Hviezda večera jasná! Penelope Cruz ohúrila v červenom, takto pózuje priamo na ulici

Španielskej herečke Penelope Cruzovej a spolu s ňou aj španielskej kinematografii bol venovaný utorňajší večer v priestoroch Múzea moderného umenia v New Yorku. Cruzovú si prišli uctiť mnohí americkí kolegovia.

15.12.2021 12:01
debata
Herečka Penelope Cruz (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MoMA Film Benefit Herečka Penelope Cruz (vľavo) a jej kolegyňa Rebecca Hall na akcii MoMA Film Benefit presented by CHANEL na počesť Penelope Cruzovej.

Štyridsaťosemročná rodáčka z Madridu je hviezdou filmu Paralelné matky Pedra Almodóvara, s ktorým bude pravdepodobne bojovať aj o Oscara v kategórii Najlepší cudzojazyčný film. Francúzska značka Chanel, ktorá s Cruzovou spolupracuje roky ako s ambasádorkou, pri tejto príležitosti zorganizovala benefíciu a zároveň večer venovaný známej kráske a držiteľke Oscara.

Cruz, mama dvoch detí a manželka krajana a rovnako uznávaného herca Javiera Bardema, sa objavila na podujatí vo výraznej červenej farbe šiat z kolekcie Chanel Haute Couture. Model s lodičkovým výstrihom, ktorý ukrýval trblietavú aplikáciu, pôsobil priam princeznovsky a rozhodne asi najveľkolepejšie spomedzi prítomných dám. Niet však divu – Penelope bola predsa hlavnou hviezdou večera.

Herečka Leslie Mann a jje manžel Judd Apatow.
Spevák a herec Ricky Martin (vľavo) prišiel na...
+9Herečka Penelope Cruz (vľavo) a jej kolegyňa...

Na podujatie ju prišli podporiť aj kolegovia a kamaráti z brandže – medzi nimi napríklad španielska speváčka Rosalia či portorikánsky rodák – spevák a herec Ricky Martin, s ktorým si zahrali v sériali American Crime Story: Vražda Gianniho Versaceho.

zväčšiť Herečka Penelope Cruz, ktorú ocenili v rámci... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
APTOPIX 2021 MoMA Film Benefit Herečka Penelope Cruz, ktorú ocenili v rámci akcie v Brooklyne, sa objavila na akcii v kreácii Chanel Haute Couture.

Po boku Cruzovej sa pred objektívmi objavila aj herečka Rebecca Hall, ktorá púta posledné mesiace pozornosť nielen ako hviezda pred kamerou, ale aj za ňou. Jej režisérsky debut Passing vzbudil nadšenie a dokonca už má na konte aj nejaké nominácie na filmové ocenenia. V zozname ďalších hostí sa objavila tiež herečka Anne Hathaway či Kristen Wiig alebo Diane Kruger. Viac v našej galérii a videu.

Video
VIDEO: Penelope Cruz prichádza na akciu MoMA pod záštitou Chanel

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #film #Penelope Cruz #Brooklyn #Ricky Martin #Chanel #pôvab #Rosalia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...