Módna ikona Chanel na akcii v New Yorku: Trčiace rebrá a... to je šok, čo to má na sebe?

Aj herečku Diane Krugerovú prilákalo pred pár dňami do New Yorku podujatie v Múzeu moderného umenia, ktoré bolo venované španielskej herečke Penelope Cruzovej a medzinárodnej kinematografii. Niekdajšia topmodelka však mnohých prekvapila.

16.12.2021 00:00
2021 MoMA Film Benefit Foto: ,
Herečka Diane Kruger predviedla svoje superštíhle a vypracované brucho.
debata

Štyridsaťpäťročná hrdinka seriálového remaku kriminálky Most sa objavila na akcii sponzorovanej značkou Chanel v netradičnom modeli vzorovaného florálneho topu nad pupok a širokej sukne v štýle päťdesiatych rokov. Na prekvapenie mnohých však nešlo o kreáciu z dielne značky Chanel, ale model britskej dizajnérky Emilie Wicksteadovej. To sa v kontexte, že blondínka patrila medzi obľúbené celebrity zosnulého Karla Lagerfelda a dlho sa o nej hovorilo ako o múze značky Chanel, zdalo prinajmenšom čudné všetkým prítomným.

Dôvod, prečo sa Diane, podobne ako ďalšie pozvané hviezdy, neobliekla do „tímových“ farieb, nie je jasný. Nekomentovala ho ani samotná herečka a bývalá modelka.

Herečka Leslie Mann a jje manžel Judd Apatow.
Spevák a herec Ricky Martin (vľavo) prišiel na...
+9Herečka Penelope Cruz (vľavo) a jej kolegyňa...

V kreácii od britskej dizajnérky, v ktorej Diane Kruger medzi prítomnými rozhodne vynikala, zaujal ešte jeden fakt. Naozaj štíhla postava a doslova trčiace rebrá odhalenej časti trupu. Plavovláska sa pred pár rokmi stala mamou dcérky a po pôrode sa vracala do formy pomaličky a zvoľna. Zdá sa však, že momentálne je už na svojich niekdajších „modelkovských“ mierach, alebo ich dokonca prekonala…

2021 MoMA Film Benefit Čítajte viac Hviezda večera jasná! Penelope Cruz ohúrila v červenom, takto pózuje priamo na ulici

Prítomnosť Krugerovej na podujatí, ktoré bolo poctou herečke Penelope Cruzovej – aktuálnej ambasádorke značky Chanel, nebola náhodná. Herecké kolegyne sa totiž stretli vo filmovej novinke The 355, ktorá by sa mala dostať do kín začiatkom budúceho roka. Okrem španielskej herečky a jej kolegyne s nemeckým pôvodom sa v akčnom filme objavuje aj americká hviezda Jessica Chastain, herečká s kenžskými koreňmi Lupita Nyong'o a čínska hviezda Fan Bingbing.

Video
VIDEO: Diane Kruger na akcii MoMA v New Yorku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Penelope Cruz #Diane Kruger #štíhla postava #Chanel

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...