So žiarivým úsmevom, perfektným účesom a vo vianočnom svetri: Tak zdobí stromček vojvodkyňa Kate!

Vo väčšine domácností po celom svete sa v týchto dňoch dokončuje výzdoba vianočných stromčekov. Pri dekorácii jedného z nich priložila ruku k dielu aj vojvodkyňa Kate.

23.12.2021 07:07
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate zdobila vianočný stromček v priestoroch Westminster Abbey. Zábery sprostredkoval verejnosti Kensingtonský palác.
debata (4)

Stalo sa tak už pred pár týždňami – v čase, keď sa Kate s manželom Williamom a ďalšími zástupcami kráľovskej rodiny zúčastnili na slávnosti v priestoroch slávneho chrámu a okrem slávnostnej bohoslužby tiež spievali koledy. Podujatie nazvané Together at Christmas bolo zaznamenané kamerami a britskí obyvatelia ho uvidia na Štedrý deň.

Kým počas slávnostnej bohoslužby mama troch detí a budúca britská kráľovná žiarila v červených kabátošatách od Catherine Walkerovej, pri „manuálnej“ práci jej postačila ležérna kombinácia nohavíc a „vianočného“ svetra v červeno-bielej farbe. Zábery, ktoré poskytol v týchto dňoch médiám Kensingtonský palác, však zároveň zachytávajú vojvodkyňu Kate s bezchybným líčením, dokonalým účesom a žiarivým úsmevom v každom možnom momente.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate zdobila vianočný stromček v... Foto: SITA/AP, via Kensington Palace
Britain Royals Vojvodkyňa Kate zdobila vianočný stromček v priestoroch Westminster Abbey. Zábery sprostredkoval verejnosti Kensingtonský palác.

Manželka princa Williama vyzdobila stuhami a sviatočnými vencami strom, ktorý venovala do priestorov Westminsterského opátstva kráľovná Alžbeta II. Ide o stromček z priestorov Windsor Great Parku. Pri príležitosti podujatia, na ktorého premiéru sa stále čaká, stihla tiež vojvodkyňa nahrať vstup do programu a prihovoriť sa Britom s poďakovaním sa ľuďom, ktorí pomáhajú počas pandémie koronavírusu.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vianočné stromčeky hviezd! Šeherezáda ani Britney ozdobami nešetrili, Hugh Jackman volil iný štýl

V televíznom vysielaní počas vianočných sviatkov Briti však uvidia okrem členov kráľovskej rodiny najmä svetoznámy zbor Westminsterského opátstva a popové hviezdy ako Leona Lewis, Ellie Goulding a Tom Walker, ktorý zaspieva svoju sviatočnú pieseň „For These Who Can't Be Here“.

Divákom sa s čítaním z písma prihovorí aj princ William, britská paralympionička a lekárka Kim Daybell, herec z Harryho Pottera Tom Felton či moderátorka Kate Garraway, ktorej manžel stále bojuje s hroznými následkami toho, že ho vážne zasiahol COVID. Básnik a spisovateľ Lemn Sissay, s ktorým Kate spolupracovala na svojom fotografickom projekte zhŕňajúcom život v Spojenom kráľovstve počas pandémie, napísal a prečítal dojímavú kompozíciu pre túto službu s názvom „To The Day“.

Galériu z vianočnej slávnosti a jej nahrávania si pozrite tu:

Komtesa Sophie z Wessexu.
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+10Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #koncert #Vianoce #stromček #zdobenie #Westminster Abbey

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...