Vojvodkyňa Kate oslavuje 40, k jubileu dostala 3 nádherné zábery! Pôjde rovno do galérie

Okrúhle jubileum oslávila nádhernými zábermi. Vojvodkyňa Kate, ktorá sa v nedeľu 9. januára dožíva 40 rokov, sa postavila pred fotoaparát renomovaného fotografa Paola Roversiho.

09.01.2022 07:42
Britain Kate Turns 40 Foto: ,
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa Paola Roversiho, ktorý sa stane stálou súčasťou zbierky National Portrait Gallery a ktorý vznikol pri príležitosti osláv jej 40. narodenín.
debata (12)

Trojicu záberov zverejnil v sobotu Kensingtonský palác, pričom tie zachytávajú manželku princa Williama a budúcu kráľovnú Veľkej Británie na trojici portrétov. Dva z nich sú čiernobiele, s efektom akoby archívnych fotografií. Na tretej má vojvodkyňa Catherine, kedysi Kate Middletonová, oblečené červené šaty na jedno rameno a pozerá sa priamo do objektívu so svojím typickým srdečným úsmevom.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Kate zvolila na novoročný pozdrav look, ktorým očarila Jamesa Bonda aj celý svet

Zábery podľa informácií Kensingtonského paláca vznikli v novembri tohto roka v slávnej botanickej záhrade Kew Gardens, pričom ich podobu Roversi spoločne s vojvodkyňou tajili niekoľko týždňov. Dnes je už známe aj to, že všetky tri fotografie sa stanú od budúceho roka súčasťou stálej zbierky National Portrait Gallery of London – galérie, ktorej patrónkou členka kráľovskej rodiny je. Roversiho práca je známa aj tým, že nepoužíva retušovanie a nevylepšuje zábery v počítačových programoch, výsledky jeho fotografií sú len spojením špeciálnej fotografickej techniky a svietenia.

Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa...

Ako informoval portál magazínu Vogue, fotografie v galérii budú zobrazené v špeciálnom poradí a v duchu toho, čo majú reprezentovať. „Prvý záber je nazvaný Berkshire a pomenúva miesto, kde sa Kate narodila, vyrastala a kde rodina Middletonovcov stále žije. Druhá, St Andrews, je symbolom miesta, kde sa budúca vojvodkyňa stretla s princom Williamom ako študentka histórie umenia a tretia, Anglesey, je miesto, kde si vojvoda a vojvodkyňa prenajali chatu tesne po svadbe v roku 2011.“ Presné miesta, kde fotografie vystavia, budú odhalené čoskoro.

Pozrite si video s najkrajšími kráľovskými pármi

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Jubilujúca Kate je jednou z najvýraznejších postáv súčasnosti a rozhodne aj jednou z najmedializo­vanejších členiek britskej kráľovskej rodiny. Profil slávnej Britky, ktorá je blízka aj slovenským čitateľom v našich rubrikách Koktail a Žena, si môžete prečítať dnes v priebehu dňa. Okrem záberov od Paola Roversiho si pozrite aj najlepšie zábery Kate z posledných rokov.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #galéria #portrét #jubileá hviezd #Paolo Roversi #mall.tv

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...