Bez pompézneho večera! Zlaté glóbusy sú rozdané, víťazov v gala si pripomeňte s nami

Bez červeného koberca a veľkolepého ceremoniálu či televízneho galavečera sa tento rok uskutočnilo vyhlásenie Zlatých glóbusov.

10.01.2022 10:00
2021 American Music Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Rachel Zegler na vyhlásení cien American Music Awards v novembri 2021. Zegler získala cenu pre najlepšiu herečku v hranom filme - komédia alebo muzikál.
debata

Pre mnohé ocenené hviezdy bola pravdepodobne veľká škoda, že si nemohli svojich pár minút slávy a výnimočnej chvíle užiť pred objektívmi a kamerami z celého sveta, či obliecť nádherné modely z ateliérov slávnych návrhárov. Niektoré z nich si to však vynahradili aspoň doma pri sledovaní skromného vyhlásenia, po ktorom svet spoznal víťazov tohtoročných filmových a televíznych cien a následne ďakovali na sociálnych sieťach.

Herečka Kate Winslet na zábere zo septembra...
Herec Jeremy Strong získal Zlatý glóbus za...
+10Herečka MJ Rodriguez získala Zlatý glóbus za...

Keďže tento rok sa konal bez červeného koberca, my sme sa rozhodli pripomenúť si jednotlivé víťazky a víťazov v gala aspoň na archívnych záberoch. Mnohé z fotografií už možno poznáte, alebo si pamätáte z minulosti, určite však neuškodí pripomenúť si nielen výnimočné módne momenty ocenených hviezd, ale aj to, za aké výkony vlastne tento rok získali svoje ceny.

Zlate globusy goden globes Čítajte viac V Hollywoode rozdali Zlaté glóbusy, niektoré celebrity ich stále bojkotujú

Odovzdávanie Zlatých glóbusov bolo tradične známe ako „najväčšia párty“ Hollywoodu, ktorú každoročne sledovali milióny televíznych divákov a ktorá podnecovala búrlivé diskusie. Už vlani podujatie značne obmedzili pandemické opatrenia, tento rok sa však naplno prejavil dlhotrvajúci spor okolo etických štandardov organizátorov z Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA). Táto skupina okolo 100 žurnalistov a fotografov pracujúcich prevažne pre médiá mimo USA totiž čelí celému radu obvinení od korupcie po rasizmus, priblížila AFP. Aj z týchto dôvodov odmietla odovzdávanie Zlatých glóbusov po štvrťstoročí vysielať stanica NBC, pričom viaceré filmové štúdiá i iné organizácie avizovali, že s HFPA nebudú spolupracovať, kým nezavedie výraznejšie reformy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #ceremoniál #Televízia #červený koberec #víťazi #Zlatý glóbus

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...