Nádhernej Svarinskej ide v Čechách karta! Na premiére žiarila po boku Balzerovej či Polívku

Do kín mieri ďalší film od režiséra komédie Bezva ženská na krku, teraz je to Srdce na dlani.

18.01.2022 08:43
Kristína Svarinská Foto:
Kristína Svarinská na premiére filmu Srdce na dlani.
debata (3)

Láske na veku či mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Kedykoľvek a kdekoľvek. To je motív filmovej novinky režiséra Martina Horského s názvom Srdce na dlani, ktorá má už za sebou pražskú premiéru. A keďže obsadenie komédie je hviezdne, v podobnom duchu sa niesol aj slávnostný večer.

zväčšiť Premiéra filmu Srdce na dlani, zľava: Veronika... Foto: Profimedia
svarinská Premiéra filmu Srdce na dlani, zľava: Veronika Khek Kubařová, Kristína Svarinská, Jana Pidrmanová, Slávek Horák, Bolek Polívka, Eliška Balzerová.

Na červenom koberci sa tak vystriedali české herečky ako Eliška Balzerová, Veronika Khek Kubařová či Jana Pidrmanová. Ale svoje zastúpenie malo aj Slovensko, herečka Kristína Svarinská hrá v snímke jednu z hlavných ženských rolí. Po boku krásnych dám žiarili aj ich mužskí kolegovia – Bolek a Vladimír Polívkovci.

Práve mladšiemu z dvojice, sympaťákovi Vladimírovi, ktorý je vo filme pripútaný na invalidný vozík, „padne“ v komédii do oka postava učiteľky v materskej škôlke, ktorú stvárňuje Svarinská. Polívka si už zahral aj v predošlom filmovom hite režiséra Martina Horského, Ženy v behu. Horský je však podpísaný ak pod filmy ako Bezva ženská na krku či Láska je láska.

Premiéra filmu Srdce na dlani, zľava: Veronika...
Kristína Svarinská na premiére filmu  Srdce na...
+2Veronika Khek Kubařová na premiére filmu Srdce...

32-ročná Svarinská, ktorá je u našich susedov vyhľadávanou tvárou a tento rok sa objaví aj v ďalšom českom filme Střídavka, zvolila na premiéru neutrálnu čiernu. Vlasy si nechala rozpustené vo vlnách padať na plecia a jej tvár zdobil príjemný, nijako nápadný večerný mejkap. Do čiernej od hlavy po päty sa odela aj 72-ročná Eliška Balzerová, ktorá práve túto farbu na červených konercoch predvádza najčastejšie. Naopak, takisto hnedovlasá tridsiatnička, Veronika Khek Kubařová, žiarila vo svetlom saku.

Svarinská si už pod taktovkou Horského zahrala aj v roku 2016 v spomínanej snímke Bezva ženská na krku, išlo však len o menšiu rolu.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská s Vladimírom Polívkom vo...
+8Kristína Svarinská vo filme Srdce na dlani.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Vladimír Polívka #Srdce na dlani

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...