Dieťa verzus šteniatko? Už žiadne ďalšie, prosím, vtipkoval princ William pri usmiatej Kate!

Napriek škandálu okolo princa Andrewa, ktorý trápi v posledných mesiacoch britskú kráľovskú rodinu, sa princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge venujú svojim pracovným povinnostiam. V rámci nich sa objavili vo štvrtok v anglickom mestečku Clithoroe.

21.01.2022 11:20
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v náručí s malou Anastasiou, dcérkou manželov Trudi a Alastaira Barrieovcov.
debata

Počas návštevy miestnej nemocnice sa manželská dvojica a rodičia troch detí stretli s viacerými pracovníkmi, ale aj bývalými pacientmi. Medzi nimi napríklad s manželmi Trudi a Alastairom, ktorí sa len nedávno stali rodičmi dcérky Anastasie. Vojvodkyňa Kate si ju vzala do náručia a s nadšeným úsmevom sa jej chvíľku venovala.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
Princ William a jeho usmiata manželka Kate,...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge v náručí s malou...

„Prosím vás, žiadne ďalšie nápady ohľadom detí,“ so smiechom vraj vyhŕkol princ William, keď zbadal svoju polovičku s nadšeným výrazom v tvári. „Neber si ju so sebou,“ dodal ešte, keď vojvodkyňa podávala dievčatko späť do rúk rodičov. Zdá sa, že traja potomkovia sú pre budúceho následníka britského trónu viac než dosť. Jeho slová však Kate nekomentovala, len sa srdečne rozosmiala.

V dobrej nálade a spokojnosti sa niesla celá návšteva mesta v Anglicku so zhruba 16-tisíc obyvateľmi. A okrem malých detí vojvodkyňu, ktorá nedávno oslávila 40. narodeniny, potešila ešte jedna „roztomilá“ spoločnosť. Reč je o šteniatku menom Alfie, ktorý bol vybraný ako terapeutický pes v spomenutej nemocnici a jeho úlohou je pomáhať pacientom aj zamestnancom vylepšiť náladu a celkovo ich pozdvihnúť na duchu.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate drží v náručí terapeutického... Foto: SITA/AP, James Glossop
Vojvodkyňa Kate, princ William Vojvodkyňa Kate drží v náručí terapeutického psíka menom Alfie počas návštevy Clitheroe Community Hospital v anglickom Lancashire.

Podľa úsmevu na tvári vojvodkyne Kate sa to zatiaľ štvornohému Alfiemu, ktorý je mixom medzi kokršpanielom a pudlom, darí na jednotku. Princ William s manželkou Catherine pred pár dňami absolvovali prvú pracovnú návštevu v roku 2022, v Londýne navštívili The Foundling Museum. Viac si pozrite tu.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #šteňa #pracovná cesta

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...