Banderasova krásna dcéra v Paríži! Hviezdou aj bez rodičov, ale mnohí v nej vidia mamu Griffithovú

Napriek slávnym rodičom vyrastala v relatívnom pokoji a bez zvedavých objektívov na každom kroku. Zdá sa však, že tento život si dcéra herca Antonia Banderasa a herečky Melanie Griffithovej vybrala neskôr sama.

26.01.2022 11:30
Paris Fashion Dior H/C Foto: ,
Herečka Stella Banderas pred prehliadkou Dior Haute Couture Jar-Leto 2022.
debata

Dvadsaťpäťročná Stella Banderas (stella zo španielčiny hviezda) sa v pondelok popoludní objavila medzi hosťami prehliadky Christian Dior Haute Couture ako jedna z celebrít a neoficiálnych ambasádoriek značky. Oblečená do elegantného červeného kostýmu v retro estetike 60-tych rokov, čierneho roláku a s lodičkami a kabelkou z dielne Dior – Stella bola hosťom parížskeho ateliéru, ale zároveň aj hviezdou španielskeho vydania Vogue. Práve tento módny magazín totiž mapoval jej kroky počas návštevy jednej z očakávaných šou týždňa superluxusnej módy haute couture.

Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
+16Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...

Keďže dcéra slávneho španielskeho herca a americkej herečky a hviezdy 80-tych a 90-tych rokov Griffithovej sa narodila v Marbelle a veľkú časť detstva trávila práve v Španielsku, jej „krajania“ ju považujú za svoju. S príchodom dospelosti sa začala viac objavovať na spoločenských akciách – či už po boku slávnych rodičov, alebo sama – a postupne si budovala pozíciu celebrity aj influencerky.

Paris Fashion Dior H/C Čítajte viac Súboj krásy a modrej krvi! Talianska aristokratka verzus britská lady, u Diora žiarili obe

Ešte v októbri minulého roka sa však jej meno ocitlo aj v čiastočne kontroverznej kauze – Stella sa totiž rozhodla oficiálne si nechať odstrániť z úradných dokumentov priezvisko po svojej známej mame Melanie Griffithovej. To okamžite vyvolalo dohady, či nejde o nejaký konflikt medzi ňou a hollywoodskou herečkou, čo, samozrejme, Stella del Carmen Banderas poprela. Na Instagrame navyše stále vystupuje pod menom @stellabanderas­griffith.

Podľa viacerých módnych komentátorov, ktorí sledovalo pondelňajšie dianie na módnej prehliadke Dior, sa, práve naopak, Stella svojej mame priblížila. Voľba červeného kostýmu totiž viacerým pripomenula jednu z najslávnejších Griffithovej úloh – hrdinku filmu Pracujúce dievča (Working Girl) z konca 80-tych rokov. Ktohovie, možno tak práve Stella vzdala hold svojej mame.

Nevlastnou sestrou Stelly Banderasovej je známa americká herečka Dakota Johnson, okrem nej má ešte brata nevlastného brata Alexandra Bauera. Všetci traja súrodenci majú spoločnú mamu, Griffithovú a rôznych otcov.

Video
VIDEO: Prehliadka Dior Haute Couture Jar/Leto 2022

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Melanie Griffith #Dior #haute couture #Stella Banderas

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...