Vlažné reakcie, rozpačité kritiky! Aspoň pri pohľade na Lily Jamesovú sa zapotíte...

Veľké očakávania, ale aj rozruch a bulvárne komentáre spôsobilo pred pár mesiacmi, keď filmári ohlásili vznik televízneho seriálu o búrlivom manželstve Pamely Andersonovej a hudobníka Tommyho Lee. Po premiére však, zdá sa, vychladli...

28.01.2022 10:00
656379828 Foto:
Herečka Lily James na premietaní seriálu Pam & Tommy v Los Angeles.
debata

Novinka pod názvom Pam & Tommy mala pred pár dňami špeciálnu premiéru pre novinárov a kritikov a prvé reakcie venované miniseriálu o divokom období 90-tych rokov, ale tiež o vzniku vôbec prvého celebritného sex-videa, ktoré sa dostalo do širokej distribúcie, sú skôr rozpačite.

Na počin streamovacej platformy HULU reagovali prví diváci vraj veľmi vlažne, čo asi v danom prípade nepoteší. Napriek tomu však tvorcovia očakávajú, že by miniséria mohla k obrazovkám pritiahnuť divákov. Aj preto, že sa týka skutočných osôb a udalostí, ktoré čiastočne formovali popovú kultúru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily James (@lilyjamesofficial)

Na pondelňajšom premietaní v Los Angeles, kde sa s novinármi stretli herci aj štáb, však zabodovala aspoň hlavná predstaviteľka – herečka Lily James, ktorá sa pod šikovnými rukami maskérov zmenila na slávnu sexbombu Pamelu Andersonovú. Na samotnej „premiére“ už to bola opäť Lily – s tmavšími kaderami, svojimi prirodzenými krivkami bez vypchávok a pôvabnou tváričkou. Čo však zaujalo od prvého momentu, bola voľba sexy kreácie z dielne Atelier Versace – trblietavých minišiat, ktoré výrazne odhaľovali herečkine krivky.

Sexepílom a odvahou tak britská rodáčka a niekdajšia hviezda hitu Panstvo Downton pripomínala podľa viacerých médií svoju seriálovú (a skutočnú) predlohu. Na podobné modely sa v minulosti bez ostychu vrhala aj Pamela Anderson, keď sa objavila v spoločnosti či na premiére. Okrem Jamesovej nechýbal na stretnutí s médiami ani herec Sebastian Stan, ktorý zase stvárnil hudobníka Tommyho Lee.

Ten sa nedávno nechal počuť, že ho teší vznik série a tvorcom fandí. Poukázal tiež, že sa mu páči, že seriál ukáže, „kto tu bol prvý pred všetkými tými Kardashiankami a im podobnými“. Samotná Anderson, ktorá sa nedávno rozišla už s piatym manželom, však údajne toto nadšenie nezdieľala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kritika #seriál #Pamela Anderson #Lily James #Hulu

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...