Ako to vlastne robí? Halle Berry na premiére vystrčila nôžky... a vyzerala opäť TOP

Jej pôvab je pre mnohých jednou z ústredných tém, keď sa na Halle Berryovú stočí reč. A je zdrojom chvál, komentárov, ale aj záhad.

02.02.2022 00:39
LA Premiere of "Moonfall" Foto: ,
Herečka Halle Berry na premiére novinky Moonfall.
debata

Oscarová držiteľka Halle Berry napriek tomu, že oslávila už 55. narodeniny, vyzerá akoby ju matka príroda vyradila zo svojho zoznamu bežného cyklu zrenia či starnutia. Na pondelňajšej premiére v Los Angeles sa hollywoodska kráska opäť predvádzala v ukážkovej podobe.

Mama dvoch detí, ktorá bola v minulosti trikrát vydatá, sa objavila na slávnostnom premietaní novinky režiséra Rolanda Emmericha v čiernych minišatách. Tie odhalili jej súmerné, štíhle a vyšportované nohy. Berryovej model bol odvážny, ale pritom patričný. Rafinovane z neho vykúkali pôvabné odhalené partie, ale výsledok pôsobil elegantne a zvodne.

Herečka Joey King v kreácii Milkwhaite.
Herečka Juliana Herz na premiére novinky...
+9Speváčka Kelly Rowland na premiée filmu Moonfall.

Herečku na červenom koberci sprevádzal kolega Patrick Wilson a nechýbal ani spomenutý Emmerich – trojica si zapózovala spoločne pred fotografmi a zdalo sa, že najmä 55-ročná Halle je vo vynikajúcej nálade.

Prekvapením však trochu bolo, že tentoraz sa po jej boku neobjavil hudobník a spevák Van Hunt – herečkin snúbenec, s ktorým tvorí pár už viac ako rok. Nedávno sa totiž špekulovalo dokonca o ich svadbe, ktorá by pre Berryovú znamenala štvrté manželstvo. Následne sa však potvrdilo, že žiaden sobáš sa nekonal.

zväčšiť Herečka Halle Berry, jej kolega Patrick Wilson... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Moonfall" Herečka Halle Berry, jej kolega Patrick Wilson (vľavo) a režisér Roland Emmerich na premiére novinky Moonfall.

Novinka Moonfall, v ktorej si okrem Berryovej a Wilsona zahrala napríklad aj herec Michael Peňa či Donald Sutherland. Na premiéru potom dorazilo aj množstvo celebrít, ktoré si film z katastrofického žánru (Emmerichovho obľúbeného) prišli pozrieť. Medzi nimi napríklad speváčka Kelly Rowland, modelka a televízna osobnosť Heidi Klum alebo herečka Joey King. Viac si pozrite vo videu a galérii.

Video
VIDEO: Celebrity na premiére novinky Moonfall. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Halle Berry #forma #Patrick Wilson

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....