Jackson ožil na Broadway! Pozrieť sa prišli aj jeho ratolesti, skončili pod paľbou bleskov

Od smrti ich slávneho otca uplynie tento rok v lete už trinásť rokov. Život a kariéru speváka Michaela Jacksona pripomína nový muzikál, na premiére ktorého nechýbali ani všetky tri jeho ratolesti.

03.02.2022 00:00
Prince Jackson (vľavo) a jeho dcéra Paris Jackson Foto: ,
Deti speváka Michaela Jacksona, najstarší syn Prince Jackson (vľavo) a jeho dcéra Paris Jackson sa prišli pozrieť na premiéru MJ: The Musical.
debata

V utorok večer sa na Broadway konala premiéra muzikálu MJ: Musical, pričom jej prvé predstavenie si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti zo sveta hudby či divadla. Najväčšiu pozornosť však pochopiteľne vyvolali Jacksonovi potomkovia.

Dvadsaťštyriročný Prince Jackson a jeho o rok mladšia sestra Paris dorazila pred divadlo na Broadway čiernou dodávkou. Pred vchodom už na nich čakali fotografi a kameramani, ktorých dvojica srdečne pozdravila a následne zamierila do útrob divadla. Samozrejme, nechýbalo ani oficiálne pózovanie.

Deti speváka Michaela Jacksona, najstarší syn...
Herec Myles Frost stvárnil v muzikáli MJ: The...
+4Herec Myles Frost počas predstavenia MJ: The...

Paris Jackson, prostredná z troch detí zosnulého kráľa popu, je mediálne asi najaktívnejšou členkou rodiny. Na muzikálovú premiéru doletela z Los Angeles, kde žije a na svojom Instagrame sa podelila o momentky z návštevy New Yorku. Napríklad aj chvíle so starším bratom Princom Jacksonom či so strýkom Titom Jacksonom.

Celebrity Birthdays - May 16-22 Čítajte viac Dieťa z hviezdnej rodiny! Janet Jackson oslavuje 55, súkromie aj kariéru má pestré

Niektorí fotografi aj hostia sa asi pýtali, kde sa nachádzal najmladší z trojice súrodencov – Prince Jackson II. Ako však ukazujú zábery zo sociálnej siete, aj 19-ročný mladík, ktorý sa väčšinou stráni médiá, si prišiel uctiť svojho otca. Vyhol sa však kamerám a jeho prítomnosť, s rúškom na tvári, už zachytilo len niekoľko fotografov po závere predstavenia.

V tom stvárnil hlavnú mužskú, hereckú aj spevácku úlohu, Myles Frost, ktorého výkon údajne s nadšením ocenili diváci aj všetky tri Jacksonove deti.

Video
VIDEO: Premiéra muzikálu MJ: Musical Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #Michael Jackson #Paris Jackson #muzikál #Prince Jackson

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...