Ornella Muti má 66 a rozparok až po... skrátka odvážny! Od Putina chce ruský pas

Jej krása a sexepíl fascinovali filmárov, ale aj divákov niekoľko dekád. Zdá sa, že talianska herečka Ornella Muti z nej dokáže ťažiť ešte aj dnes.

04.02.2022 00:00
Ornella Muti Foto:
Herečka Ornella Muti na otvorení hudobného festivalu San Remo predviedla svoju ukážkovú figúru v šatách s vysokým rozparkom.
debata (10)

Známa filmová diva sa objavila v utorok na slávnostnom otvorení hudobného programu a festivalu Sanremo, kde prišla ako jedna z pozvaných hviezd a zároveň ko-moderátorka. Pozornosť strhla na seba takmer okamžite – aj zvodným vzhľadom, ktorý musel vyvolať nadšenie, obdiv či možno závisť u mnohých divákov a diváčok pri obrazovkách.

Archívna galéria z roku 2020

Herečka Ornella Muti v roku 2000.
Herečka Ornella Muti v roku 2009 na filmovom...
+7Herečka Ornella Muti v roku 2003 na filmovom...

Rodáčka z Ríma sa narodila v roku 1955 a tento rok by mala osláviť už 67. narodeniny. Obliecť si šaty s poriadne vysokým rozparkom, ktorý prakticky siahal až po oblasť bedier, však v jej prípade pôsobilo ako úplne logický krok. Muti v čiernej kreácii so zvýraznenými ramenami a živôtikom pôsobila mladistvo, sexy a veľmi príťažlivo. Podobné potom platilo aj pre ďalší model – trblietavé šaty bez ramienok s mierne vystuženým dekoltom.

zväčšiť Herečka a moderátorka Ornella Muti a jej kolega... Foto: Maurizio D'avanzo/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
658361246 Herečka a moderátorka Ornella Muti a jej kolega Amadeus na hudobnom festivale Sanremo, ktorý vysiela televízia RAI.

Šesťdesiatšesťročná matka dvoch detí síce podľa talianskych médií (napríklad magazín Vanity Fair) neočarila svojím výkonom na javisku tak, ako by mohla a ako predznačujú jej kvality. Zároveň sa však novinári zhodli, že herečka vyzerala očarujúco a vniesla do programu časť svojej hviezdnej aury.

V súvislosti s Mutiovou sa pri štarte aktuálneho ročníka festivalu hudby Sanremo objavili aj informácie o jej rozhodnutí prijať ruské občianstvo a stať sa tak oficiálne Ruskou. Vedú ju k tomu vraj pokrvné väzby a fakt, že jej predkovia pochádzajú z Ruska. Ako napísal denník Kronen Zeitung odvolávajúc sa na talianske médiá, Muti už podnikla kroky na to, aby získala ruské občianstvo.

klum-koláž Čítajte viac Krásna dvojica pózuje pre Rusko! Heidi Klum so 17-ročnou dcérou Leni

„Už mesiac pracujeme na ďalšom kroku, naturalizácii. Musíte byť tam, kde je budúcnosť. Rusko je krajina mojich predkov, mojej starej mamy a starého otca, mojej mamy. Vždy som sa snažila tie ruské korene vo mne nájsť,“ povedala pre talianske médiá. Talianska diva tiež následne vyjadrila svoj obdiv k ruskej hlave štátu a dodala: "S radosťou by som dostala ruský pas z rúk Putina.“

Podľa ruskej štátnej televízie filmová diva zvažuje presťahovanie do Moskvy, kde si vraj plánuje kúpiť trojizbový byt v Ostošenke, jednej z najexkluzív­nejších štvrtí ruskej metropoly.

VIDEO: Tieto slávne herečky nemajú ruských, ale slovenských predkov! Vedeli ste to?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Moskva #občianstvo #Ornella Muti #rozparok #Sanremo

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...