Ako vyzerá oblečenie za 14-tisíc eur? Pozrite sa na Lopezovú, takto si vyrazila do ulíc

Vo veľkom štýle dorazili do New Yorku. Speváčka a herečka Jennifer Lopez zavítala do Veľkého jablka v spoločnosti Bena Afflecka. Pozornosť však následne strhávala na seba aj sama.

04.02.2022 10:01
Jennifer Lopez Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez vyrazila do talk-šou propagovať svoj nový film. Od hlavy po päty oblečená v značke Fendi.
debata

Päťdesiatdvaročná diva pricestovala na západné pobrežie kvôli propagácii nového filmu Marry Me (Vezmi si ma!) a pri tej príležitosti navštívila niekoľko dôležitých talk-šou. Objavila sa napríklad u moderátora Jimmyho Fallona, kam ju sprevádzal aj Affleck, či napríklad v sledovanej Today Show.

Ako to už v prípade latino-divy a rodáčky z New Yorku býva, paparazzov a fotografov mala celý čas v pätách. Pri jej návšteve televízie NBC zaujal aj outfit, ktorý si na seba obliekla. Išlo o luxusnú kombináciu z dielne talianskej značky Fendi.

Video
VIDEO: Jennifer Lopez dorazila do Today Show. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Trenčkot s mramorovým vzorom z pestrofarebného zamatu s dominujúcom modrým podkladom doplnila kabelka Peekaboo v rovnakom vzore a tiež šaty z kolekcie Resort 2022. Ohurujúco znie aj suma, ktorú by bežný zákazník za podobnú kombináciu musel zaplatiť. Len samotný kabát slávneho talianskeho ateliéru, ktorý sa špecializuje na výrobu a spracovanie luxusných kožušín (v tomto prípade kabát nebol kožušinový!), stojí viac ako 5000 eur.

Ďalších 5000 eur by si musel našinec pripraviť na kabelku, na ktorej je okrem farebného mramorového vzoru použitá aj jahňacia a kozlia koža. Šaty z rovnakej kolekcie (mramorová potlač a kolekcia Resort 2022) potom predáva značka na svojich stránkach za sumu 3600 eur.

Pozrite si prehliadku Fendi Haute Couture
Modelka v kreácii z kolekcie Fendi Haute...
Modelka v kreácii z kolekcie Fendi Haute...
+28Modelka v kreácii z kolekcie Fendi Haute...

Americká diva by si podobné kúsky mohla pokojne zaplatiť z vlastného vrecka, ale faktom je, že ako medzinárodne uznávaná hviezda a populárna tvár väčšinu svojej garderóby dostáva sponzorsky, prípadne jej ju zapožičiavajú na danú príležitosť. Lopez sa už v minulosti viackrát ukázala ako fanúšička talianskeho luxusu. Okrem značky Fendi často nosí aj Versace či napríklad Dolce & Gabbana. Krizitovaná bola v minulosti za nosenie kožušín, ktoré kedysi vyrábali všetky z uvedených módnych domov.

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paparazzovia sú im v pätách aj keď sú rozdelení! Affleck a Lopez si užili víkend s deťmi

Aktuálne však pri práci s kožušinami zostala už len značka Fendi. Versace ohlásilo koniec práce s kožušinami už dávnejšie a podobné rozhodnutie urobili aj tvorcovia z Dolce & Gabbana. Tí oznámili toto rozhodnutie len pred pár dňami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Jennifer Lopez #New York #talk-šou #kožušina #Fendi

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...