Nádherná Adele na cenách Brit Awards! Uchvátila v zamate aj slovami o exmanželovi a synovi

Večer plný triumfov pre speváčku Adele - aj tak by sa dalo nazvať utorňajšie vyhlásenie hudobných cien Brit Awards, ktoré sa konalo v Londýne. Rodáčka z ostrovov ohúrila hneď pri štarte.

09.02.2022 06:58 , aktualizované: 11:28
Speváčka Adele dorazila na Brit Awards 2022 v... Foto: ,
Speváčka Adele dorazila na Brit Awards 2022 v kreácii Armani Privé.
debata

Adele, ktorá väčšinu času momentálne trávi v Los Angeles s partnerom Rickom Paulom, pricestovala do rodnej krajiny práve pre účasť na hudobnom galavečere. Keď vstúpila na červený koberec, potvrdila status ukážkovej hudobnej divy. V čiernej zamatovej kreácii s ruským tylom z dielne Armani Privé vyzerala nesmierne elegantne a príťažlivo. Pred objektívmi strávila niekoľko minút a okrem profesionálnych póz nechýbali ani jej typické grimasy. Pozornosti však neunikol ani veľký prsteň na jej ruke, okamžite sa začali šíriť chýry, či sa hviezda so spomenutým Paulom nezasnúbila.

Moderátorka Maya Jama v odvážnej kreácii Mônot.
Abby Roberts na Brit Awards 2022.
+20Speváčka Olivia Rodrigo na vyhlásení Brit...

Počas slávnostného večera potom diva vystúpila so skladbou z ostatného albumu, pričom pieseň spievala v zeleno-zlatých šatách Valentino usadená na piane. Domov speváčka tiež neodchádzala s prázdnymi rukami – vlastne sa stala umelcom s najvyšším počtom ocenení aktuálneho ročníka Brit Awards. Odniesla si ceny umelkyne roka, piesne roka (Easy on Me) aj albumu roka (nahrávka 30).

Adele si z Brit Awards 2022 odniesla domov tri...
Speváčka Adele počas svojho vystúpenia na Brit...
+5Speváčka Adele počas svojho vystúpenia na Brit...

Speváčka uviedla, že svojim albumom chcela vysvetliť synovi rozvod s jeho otcom Simonom Koneckim. „Chcela by som venovať cenu môjmu synovi a jeho otcovi Simonovi,“ uviedla Adele. „Bola to nielen moja cesta, ale cesta nás všetkých,“ dodala. Rovnakú cenu Adele dostala aj za predchádzajúce albumy 21 a 25.

zväčšiť Moderátorka Maya Jama v odvážnej kreácii Mônot. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Brit Awards 2022 Arrivals Moderátorka Maya Jama v odvážnej kreácii Mônot.

Napriek tomu, že ešte pred pár týždňami nebolo jasné, či sa vyhlásenie Brit Awards nebude presúvať pre šírenie vírusu omikron, napokon sa tak nestalo. A slávnostný večer sa konal so všetkou pompou a množstvom prítomných osobností najmä domácej (britskej) hudby. Medzi nimi bodovali (na červenom koberci, ale aj na pódiu) tiež napríklad Ed Sheeran (Skladateľ roka), raperka Little Simz (Objav roka) či umelci Dave a Sam Fender. Jednou z hviezd, ktoré na akciu prileteli spoza Atlantiku, bola americká speváčka Olivia Rodrigo – získala trofej za cenu Good 4 U. Pokojne ďalšiu mohla dostať aj za voľbu striebornej kreácie Alexandre Vauthier Haute Couture. Vyzerala v nej očarujúco.

zväčšiť Zľava: Harriet Rose, spevák Ed Sheeran a... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
pjimage Zľava: Harriet Rose, spevák Ed Sheeran a speváčka Raye.

Móda Brit Awards je vždy o niečo odvážnejšia, rebelskejšia, ale aj viac „streetová“ a ležérnejšia než v prípade Grammy. Medzi zaujímavo vystrojenými hviezdami sa tento rok objavila napríklad speváčka Harriet Rose (pestrofarebný nohavicový kostým) či jej kolegyňa Raye (trblietavý model v medeno-oranžovej farbe od Versace).

Speváčka Anne Marie stavila na kombináciu koženého saka s podprsenkovým topom. Nechýbali ani odvážne sexi dámy ako Maya Jama či Ashley Roberts (obe v modeloch Mônot) a najodvážnejšia bola Tallia Storm (v modeli Mugler, ktorý predviedla už aj Slovenka Veronika Husárová). Viac módy si pozrite v našich galériách vyššie.

Video
VIDEO: Adele na cenách Brit Awards, aj s obrovským prsteňom – žeby zásnubným? Zdroj: AFP Media / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brit Awards #Adele #manžel #Armani Privé #vyhlásenie cien #hudobná cena

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...