Najviac nahej kože na Brit Awards? Táto blondínka 'kopíruje' Slovenku Husárovú, kritiky sú neúprosné

Slávnostný galavečer cien Brit Awards 2022 priniesol niekoľko pozoruhodných módnych kreácií, ale tiež niekoľko prešľapov. Tvrdej kritiky sa dočkala aj dáma, ktorá môže držať titul "najodhalenejšej" dámy večera.

09.02.2022 09:38
Britain Brit Awards 2022 Arrivals Foto: ,
Speváčka Tallia Storm v kreácii Mugler.
debata

Speváčka Tallia Storm dorazila na gala v kreácii z dielne značky Mugler – transparentných legínsach s čiernymi pruhmi, ktoré zahaľovali intímne partie a časť stehien. Doplnila ich topom s podobným riešením, odhaľoval a zároveň zahaľoval pomocou naznačenej čiernej podprsenky.

zväčšiť Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová... Foto: LGM Production
Veronika Husarova Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová prišla v kombinácii transparentných legíns Mugler a saka od Borisa Kráľa.

Za túto voľbu si Storm (búrka) vyslúžila poriadnu smršť tvrdých komentárov a tiež ju mnohí radili medzi najhoršie oblečené hviezdy večera. Len pre zaujímavosť, identický model legíns ešte minulý rok v lete predviedla Slovenka Veronika Husárová a následne aj brazílska hviezda – speváčka Anitta. Zdá sa teda, že módni kritici môžu hovoriť čo chcú, niektoré dámy sa skrátka chcú odhaľovať práve v muglerovských modeloch.

Moderátorka Maya Jama v odvážnej kreácii Mônot.
Abby Roberts na Brit Awards 2022.
+20Speváčka Olivia Rodrigo na vyhlásení Brit...

Samozrejme, na červenom koberci bolo odvážnych dám viac. Medzi nimi zaujala moderátorka Maya Jama, ktorá spovedala prichádzajúce hviezdy, no sama si uchmatla porciu pozornosti v čiernej kreácii Mônot. Sukňa s cípovým pásom a podprsenka riešená podobným spôsobom síce zaváňali menším faux pas, to sa však nakoniec nekonalo.

Speváčka Adele dorazila na Brit Awards 2022 v kreácii Armani Privé. Čítajte viac Nádherná Adele na cenách Brit Awards! Uchvátila v zamate aj slovami o exmanželovi a synovi

Čierny model, rovnako od značky Mônot, ktorá pracuje s prestrihmi a provokatívnym odhaľovaním kože, si obliekla aj speváčka Ashley Roberts. Denník Daily Mail ju však tiež veľmi nepochválil a zaradil ju do zoznamu najhoršie oblečených hviezd. K nej sa dostala potom aj speváčka Anne Marie, celebritka Lola Young, herečka Jamie Winstone či tik-tokerka Abby Roberts. Vlastne všetky dámy, ktoré chceli nejakým spôsobom provokovať. Nuž, aj my súhlasíme, veľmi im to nevyšlo.

zväčšiť Speváčka Ashley Roberts v kreácii Mônot. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Brit Awards 2022 Arrivals Speváčka Ashley Roberts v kreácii Mônot.

Naopak, očarujúce večerné voľby – priam s oscarovým nádychom predviedli počas večera speváčka Adele či herečka Hannah Waddingham. Prvú obliekol ateliér Armani Privé a druhá sa nechala obliecť značkou Dolce & Gabbana. Stávka na čiernu farbu, lichotivý strih definujúci krivky, večerné bezchybné líčenie – to všetko hralo v prospech oboch dám, hoci zároveň treba dodať, že nie celkom to odzrkadľovalo súčasnú hudobnú scénu, ktorej Brit Awards tiež vzdávajú hold. Bolo to viac oscarové než súčasné a sviežo uvoľnené.

zväčšiť Zľava: Herečka Hannah Waddingham v kreácii... Foto: SITA/AP, Profimedia
pjimages Zľava: Herečka Hannah Waddingham v kreácii Dolce & Gabbana, speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Alexandre Vauthier Haute Couture a speváčka Adele v kreácii Armani Privé.

Azda najviac sa podarilo zasiahnuť oba klince po hlavičke, teda byť štýlovo súčasná, no zároveň luxusná a gala, americkej speváčke Olivii Rodrigo. Jej strieborný model Alexandre Vauthier Haute Couture mal v sebe akýsi punkový náboj, no stále išlo o úchvatnú večernú kreáciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Brit Awards #Adele #najhoršie oblečené #Tallia Storm #Raye #Olivia Rodrigo

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....