Premiéra novej evitovky: Kostková prišla v priehľadnej čipke, domáce dámy zatienili sexi rumunské hviezdy

Do slovenských kín sa novinka V lete ti poviem, ako sa mám ešte len chystá. Pražskú premiéru už má za sebou.

10.02.2022 10:54
debata (2)
Herečka Tereza Kostková sa na pražskej premiére... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
660406870 Herečka Tereza Kostková sa na pražskej premiére objavila v čiernej transparentnej čipke.

V kine Lucerna sa pred pár dňami objavila väčšina hereckých predstaviteľov nového projektu z pera Ewity Twardzikovej Urbaníkovej. Ona sama sa na premiére nezúčastnila, Slovensko zastúpila však jedna zo ženských predstaviteliek – herečka Dominika Morávková a tiež slovenský herec Marián Miezga.

Tereza Kostková Čítajte viac Kostková si s kolegami z Rumunska po anglicky 'nepokecala', ako jediná mala v rukáve iný tromf

Azda aj preto, že išlo o pražskú premiéru, však bolo jasné, že domáce médiá prejavia viac pozornosti českým hviezdam. Najmä moderátorka, herečka a zabávačka Tereza Kostková sa ocitla doslova pod paľbou objektívov a (tiež) diktafónov. K tomu prvému prispel aj fakt, že si tvár populárnej šou Stardance obliekla na seba kreáciu z čiernej čipky. Odhalené štíhle nohy pod priehľadným materiálom pôsobili jemne zvádzajúco, vo verdikte však išlo o model elegantný a rafinovaný.

zväčšiť V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Dana Rogoz (vpravo) a Andreea Vasile V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra filmu V lete ti poviem, ako sa mám - na snímke rumunské herečky Dana Rogoz (vpravo) a Andreea Vasile.

Domáce médiá v Česku už nejaký čas riešia, ako sa Kostkovej darí udržiavať si štíhlu figúru. Pred časom sa priznala, že v jej prípade čiastočne zaúradovala aj covidová diagnóza, počas ktorej pár kíl išlo dolu. Je to však aj pracovným tempom. „Nezastavím sa. Nie je možnosť, aby sa to zvrtlo,“ komentovala pre portál Super.cz manželka slovenského režiséra Juraja Nvotu.

Premiéra romantickej komédie V lete ti poviem,...
V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra...
+10V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra...

Ani Kostkovej voľba čiernych šiat obopínajúcich siluetu však nebola tou najodvážnejšou v rámci večera. Postarali sa o to dve rumunské hviezdy snímky V lete ti poviem, ako sa sám – herečky Andreea Vasile a Dana Rogoz. Obe dámy, rodáčky z Bukurešti, ktoré doplnili česko-slovenské osadenstvo nového filmu, stavili na odhaľujúcu minidĺžku kratučkých koktejlových šiat. A tiež na luxusný efekt – jedna v strieborných flitroch, druhá zase v čiernych šatách so zlatým detailom na jedno rameno.

V tomto kontexte potom niektorí ďalší hostia premiéry pôsobili trochu zakríknuto a až príliš obyčajne. Možno si renomé napravia práve počas blížiacej sa slovenskej premiéry. Tá by sa mala uskutočniť už budúci týždeň a následne vo štvrtok 17. februára vstúpi novinka od režisérky Marty Ferencovej aj do slovenských kín.

Okrem spomenutých dám a Mariána Miezgu diváci uvidia aj Simonu Babčákovú, Jána Koleníka (pozrite si profil Jána Koleníka nižšie), Soňu Norisovú, Petru Vajdovú či Ondřeja Sokola a Jaroslava Plesla.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tereza Kostková #Dominika Morávková #V lete ti poviem #Dana Rogoz #Andreea Vasile

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...