Nebaví ju to na materskej? Princezná Beatrice nechala dcérku doma, zabávala sa so šľachtou

V septembri minulého roka sa stala mamou a do britskej kráľovskej rodiny tak pribudol ďalší člen. Princezná Beatrice, vnučka kráľovnej Alžbety II., si však zjavne potrebovala od materských povinností aj trochu oddýchnuť.

13.02.2022 14:00
'The Fendi Set' Book Launch Private Reception Foto:
Na uvedenie knihy fotografií Nikolai von Bismarcka prišla aj princezná Beatrice .
debata (1)

Dôkazom by mohol byť fakt, že staršia z dvoch dcér princa Andrewa, sa pred pár dňami objavila v Londýne na súkromnej recepcii pod záštitou Londýnskeho múzea a značky Fendi. Tridsaťtriročná Beatrice prišla podporiť svojho kamaráta, fotografa a umelca Nikolaia Von Bismarcka.

Po kilogramoch z tehotenstva už niet ani stopy, v tmavomodrom kabáte a čiernom nohavicovom komplete predviedla fotografom štíhlu postavu. Úpravu mala len veľmi ležérnu, jej súčasťou bol jemný mejkap a pramene vlasov lemovali tvár usmiatej princeznej.

zväčšiť Poppy Delevingne (vľavo) a princezná Beatrice... Foto: Dave Benett for FENDI
'The Fendi Set' Book Launch Private Reception Poppy Delevingne (vľavo) a princezná Beatrice na súkromnej recepcii pri príležitosti uvedenia knihy The Fendi Set.

Fotografi, ktorí mali prístup na súkromnú recepciu, zachytili následne mamu šesťmesačnej dcérky Sienny, v spoločnosti Poppy Delevingneovej. Britská kráska, influencerka a členka šľachtických kruhov je v kamarátskom kontakte s oboma sestrami – princeznou Eugenie aj princeznou Beatrice – už niekoľko rokov. Mimochodom, Poppy je pre zmenu staršou sestrou inej slávnej dámy – modelky a herečky Cary Delevingneovej.

Bývalá modelka Daisy Lowe.
Britská členka aristokracie Emma Weymouth.
+9Bývalá supermodelka Kate Moss na uvedení knihy...

Slávnostný večer spojený s uvedením knihy fotografií The Fendi Set od Von Bismarcka bol celkovo večerom pre britskú „šľachtickú“ smotánku. Medzi pozvanými sa objavila napríklad aj modelky (Lady) Mary Charteris či markíza Emma Weymouth. Nechýbala ani mama talentovaného umelca – komtesa Debonnaire Jane Patterson von Bismarck.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #materská dovolenka #Fendi #Poppy Delevingne #princezná Beatrice

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....