Zo sekáča? Sotva, Rita Ora si obliekla džínsy za tisícky eur, výsledok... pozrite sa!

Speváčke Rite Ore nikdy nebolo cudzie trošku provokovať. Odvážne kreácie na červenom koberci už predviedla viackrát - tentoraz večernú módu vymenila za trošku ležérnejší model. Aj keď za tisíce dolárov.

14.02.2022 00:00
NFL Honors Afterparty The Chairman's Party Foto: ,
Rita Ora v kreácii od Toma Forda.
debata

Britská hudobná hviezda sa objavila vo štvrtok podvečer na oslavách pri príležitosti víkendového zápasu NFL, pričom do spoločnosti dorazila v pomerne neortodoxnej kombinácii trblietavého topu s cípovým lemom a masívnych širokých džínsov, ktoré zjavne vznikali zošívaním viacerých kusov denimu.

Jeden by si povedal, že Ora s úspechom vzdáva hold myšlienke odevnej recyklácie – faktom však je, že celý outfit je produktom tvorby slávneho amerického dizajnéra Toma Forda a predával sa za bezmála dvetisíc sedemsto eur (momentálne je už model v zľave – viac tu). Či za to stojí aj výsledný dojem, je už, samozrejme, na diskusiu. Podľa nás už Ora má na konte aj výrazne lepšie odevné voľby.

zväčšiť Speváčka Rita Ora na akcii Chairman's... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
NFL Honors Afterparty The Chairman's Party Speváčka Rita Ora na akcii Chairman's Party v Kalifornii. Predvádza odhalený chrbát v kreácii od Toma Forda.

Ale ako sa hovorí, aj majster tesár sa raz utne. Dúfajme, že to nebude platiť pre speváčkin veľký televízny debut – pred pár dňami totiž spoločnosť Disney+ potvrdila, že plánuje nakrútiť osemdielnu muzikálovú minisériu k príbehu Kráska a zviera. Sústreďovať sa bude na udalosti pred dejom slávnej rozprávky. Práve Ore zverili tvorcovia jednu z hlavných ženských úloh. Ako inak, bude pri nej aj spievať. Podobne ako ďalší herci.

Speváčka Rita Ora na akcii Chairman's... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
NFL Honors Afterparty The Chairman's Party Speváčka Rita Ora na akcii Chairman's Party v Kalifornii.

V príbehu by sa tiež mal objaviť Luke Evans, ktorý si zopakuje svoju rolu Gastona z ostatného sfilmovania klasickej rozprávky Kráska a zviera. Doplní ho tiež Josh Gad, ale aj Briana Middleton či Jelani Alladin.

653705146 Čítajte viac Tomu sa hovorí horúce fotenie! V hlavnej úlohe Rita Ora, ale odhalení boli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #Tom Ford #denim #NFL

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...